ΤΡΙΚΑΛΑ

Γράμμα αγάπης από 11χρονη τρικαλινή στα παιδιά της Ουκρανίας

γράμμα-αγάπης-από-11χρονη-τρικαλινή-στα-91526

Η 11χρονη Κωνσταντίνα, από το 9ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων, δεν το σκέφτηκε πολύ, όταν είδε στις ειδήσεις ένα γράμμα που έστειλαν παιδιά όμοιας ηλικίας από τη γειτονική Ιταλία, σε άλλα παιδιά, στην Ουκρανία.

Εγραψε το δικό της γράμμα, στα ελληνικά. Το πρόβλημα τη γλώσσας παρέμενε, αλλά της αγάπης, η θέληση το έλυσε. Η τεχνολογία επιστρατεύτηκε και το γράμμα, στην ουκρανική γλώσσα, ντύθηκε με καρδούλες και ζωγραφιές.

Παραδόθηκε την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022 στον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Τρικκαίων Νίκο Σακκά, μαζί με τα τρόφιμα που παρέδωσε η Κωνσταντίνα και ο πατέρας της.

Ο Δήμος Τρικαίων, εξάλλου, συγκέντρωσε εκ μέρους των τρικαλινών, μια εξαιρετικά μεγάλη ποσότητα ειδών πρώτης ανάγκης για τον ουκρανικό λαό.
Ο αντιδήμαρχος, αφού την ευχαρίστησε, δεσμεύτηκε ότι με τη βοήθεια του οργανισμού «Το Χαμόγελο του παιδιού», το γράμμα θα έφτανε στον προορισμό του, στην Ουκρανία, που δοκιμάζεται.
Η 11χρονη Κωνσταντίνα, οι τρικαλινοί και οι τρικαλινές, έδειξαν για άλλη μια φορά, τη σημασία της αλληλεγγύης και της προσφοράς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου