ΤΡΙΚΑΛΑ

Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις η σύζυγος του οδηγού στην Καλαμπάκα

με-κρανιοεγκεφαλικές-κακώσεις-η-σύζυ-889453

Σκηνές πανικού σημειώθηκαν σε λαϊκή αγορά στην Καλαμπάκα, το μεσημέρι της Παρασκευής (21/10), όπου και τραυματίστηκαν τρία άτομα εκ των οποίων μία γυναίκα αρκετά σοβαρά.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας άνδρας με το αγροτικό του όχημα σε μία τρελή πορεία εισέβαλε στη λαϊκή αγορά λίγο πριν τη λήξη της και παρέσυρε κόσμο εκ των οποίων η μια είναι η σύζυγός του.

Η γυναίκα είναι πλέον βαριά τραυματισμένη και νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ ο οδηγός ισχυρίστηκε ότι κόλλησε το γκάζι.
Στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ λίγο νωρίτερα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν την γυναίκα, καθώς και τους δύο τραυματίες στο νοσοκομείο.

«Σκότωσα τη γυναίκα μου» φέρεται να φώναζε πανικόβλητος ο παραγωγός της λαϊκής αγοράς σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι οποίοι τόνισαν ότι ο άνδρας είναι σοκαρισμένος από το συμβάν. Σύμφωνα με πληροφορίες , η γυναίκα είναι 68ετών η οποία έχει τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και μετά την μεταφορά της κρίθηκε απαραίτητο να μπει άμεσα στο χειρουργείο στη Λάρισα ενώ οι άλλοι δύο τραυματίες είναι πιο ελαφρά τραυματισμένοι.

Πηγή: protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου