ΤΡΙΚΑΛΑ

Επιτέθηκε σε αστυνομικό στα Τρίκαλα. Απρόσμενη τροπή σε καβγά αδερφών

επιτέθηκε-σε-αστυνομικό-στα-τρίκαλα-α-827430

Από τον καβγά στο εδώλιο βρέθηκε 38χρονος Τρικαλινός, μετά την αντιπαράθεση με τον αδερφό του και την επίθεση κατά Αστυνομικού.

Όπως αναφέρει το trikalanews.gr απρόβλεπτη εξέλιξη πήρε ο καβγάς για δύο αδέρφια σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Πύλης. Συγκεκριμένα, 38χρονος Τρικαλινός πήγε χθες το βράδυ στο σπίτι του 33χρονου αδερφού του σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Πύλης, με σκοπό να λύσουν τις οικονομικές τους διαφορές. Εκεί ακολούθησε λογομαχία και απειλές, με τον 33χρονο να ειδοποιεί την Αστυνομία.

Στο σπίτι του 33χρονου, πήγε περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Πύλης και στην θέα των Αστυνομικών ο 38χρονος, φέρεται να επιτέθηκε με γροθιές κατά Αστυνομικού, με αποτέλεσμα την σύλληψη του και την μεταφορά του στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων.

Σήμερα το πρωί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ο 38χρονος, οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Τρικάλων και αύριο θα οδηγηθεί στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Τρικάλων με τις κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία και αντίσταση κατά της Αρχής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου