ΕΛΛΑΔΑ

«Αλώνισαν» οι διαρρήκτες τις ημέρες των Χριστουγέννων

αλώνισαν-οι-διαρρήκτες-τις-ημέρες-τ-677485

Κάτι παραπάνω από ικανοποιητικός ήταν ο χριστουγεννιάτικος «μποναμάς» για τους άγνωστους διαρρήκτες που εισέβαλαν στο σπίτι ενός 53χρονου στη Λαμία τα ξημερώματα των Χριστουγέννων εκμεταλλευόμενοι την απουσία του, αφού έφυγαν με τις τσέπες γεμάτες χρήμα!

Οι δράστες αναρριχήθηκαν στη βεράντα του σπιτιού και παραβίασαν ανενόχλητοι την μπαλκονόπορτα για να μπουν μέσα. Ερεύνησαν πιθαμή προς πιθαμή όλα τα δωμάτια πετώντας στο δάπεδο ό,τι βρήκαν μπροστά τους, ώσπου τελικά ανακάλυψαν τα «ζεστά» μετρητά ύψους 12.000 ευρώ που φύλαγε ο ιδιοκτήτης! Τα πήραν και έγιναν καπνός χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος. Όταν επέστρεψε ο 53χρονος, διαπίστωσε ότι οι οικονομίες του είχαν κάνει φτερά και ειδοποίησε την Αστυνομία που ερευνά για να εντοπίσει τους δράστες.

Δυο μονοκατοικίες στην συνοικία της Αγίας Μονής, μια από τις πιο κεντρικές των Τρικάλων, διέρρηξαν τις τελευταίες ημέρες άγνωστοι κακοποιοί. Σε μια από αυτές, που ανήκει σε γνωστό επιχειρηματία, βρήκαν και άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό, ενώ στην άλλη έκλεψαν κοσμήματα. Ωστόσο, οι κάμερες ασφαλείας στο πρώτο σπίτι κατέγραψαν έναν άνδρα να εισβάλει στο εσωτερικό και οι άνδρες της Ασφάλειας τον αναζητούν.

Την παραμονή των Χριστουγέννων διέρρηξαν άγνωστοι μια μονοκατοικία οι ένοικοι της οποίας είχαν φύγει για να κάνουν ρεβεγιόν, στην Κάλυμνο. Όπως κατήγγειλαν αργότερα στο τοπικό αστυνομικό τμήμα που διενεργεί έρευνα, οι δράστες άρπαξαν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό και τιμαλφή.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου