ΤΡΙΚΑΛΑ

Τρικαλινός ο εκπαιδευτικός που αγνοείται στη Ρόδο

τρικαλινός-ο-εκπαιδευτικός-που-αγνοε-570336

Τρικαλινής καταγωγής, από χωριό της Καλαμπάκας (Ασπροκκλησιά) είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος εκπαιδευτικός που αγνοείται από χθες το απόγευμα όταν το αυτοκίνητο που επέβαινε μαζί με δυο άλλα άτομα παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά χειμάρρου.

Ο 53χρονος Κ.Α είναι καθηγητής Αγγλικών και ζούσε και εργάζονταν στη Ρόδο εδώ και 20 χρόνια.

Στο μεταξύ νεκρή στην παραλία του χωριού Κρεμαστή, πεντακόσια μέτρα από τις εκβολές του χειμάρρου, βρέθηκε τα ξημερώματα η 27χρονη δασκάλα που ήταν αγνοούμενη από χθες το απόγευμα όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε με άλλα δύο άτομα, παρασύρθηκε από τα νερά του χειμάρρου.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προσπάθειες των αρχών για να εντοπιστεί και ο 50χρονος καθηγητής που επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο, ενώ το τρίτο άτομο κατάφερε να σωθεί. Αργά χθες το βράδυ σε γέφυρα άλλου χειμάρρου στην ίδια περιοχή εντοπίστηκε πνιγμένη μία 45χρονη γυναίκα, που κατάγεται από την Κύπρο.

Οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στον εντοπισμό του αγνοούμενου συναδέλφου της 27χρονης, που έχασε τη ζωή της. Οι δύο κι ένας τρίτος συνάδελφός τους επέβαιναν μαζί σε αυτοκίνητο με κατεύθυνση απο το Παραδείσι προς την Κρεμαστή

trikaladay.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου