ΤΡΙΚΑΛΑ

Εντυπωσίασε η Τρικαλινή Ειρήνη Παπαγεωργίου στην Ταϊβάν

εντυπωσίασε-η-τρικαλινή-ειρήνη-παπαγ-544874

Ψηλά τη σημαία της Ελλάδας κράτησε στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς που διεξήχθη στην Ταϊβάν την περασμένη Παρασκευή η Τρικαλινή Star Thessaly, Ειρήνη Παπαγεωργίου.

Η νεαρά Τρικαλινή δικηγόρος, που κάνει παράλληλα εντυπωσιακό ντεμπούτο στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς, για ένα μήνα περίπου παρέμεινε στην Ασιατική χώρα και συμμετείχε σε διάφορα events που διοργανώθηκαν στο πλαίσιο του διαγωνισμού.

Μεταξύ των πενήντα οκτώ (58) κοριτσιών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία όταν κλήθηκε στη «συνέντευξη» να μιλήσει για την πατρίδα της, την Ελλάδα και την πορεία της στο διάβα των αιώνων «από τη λαμπρά αρχαιότητα έως το σήμερα και τις δυσκολίες που φέρνουν στις ζωές μας οι ασκούμενες οικονομικές πολιτικές».

Η Ειρήνη Παπαγεωργίου (κόρη της αντιδημάρχου Τρικκαίων Ντίνας Δήμα και του χοροδιδασκάλου Θανάση Παπαγεωργίου) απέσπασε θετικές κριτικές και ψήφους από την κριτική επιτροπή εξασφαλίζοντας διαβατήριο για καριέρα στο χώρο της ομορφιάς, παράλληλα με αυτή της Νομικής η οποία και αποτελεί πρώτη προτεραιότητά της.

(trikalavoice.gr)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου