ΤΡΙΚΑΛΑ

Oριστικοποιήθηκε η κάθοδος Λάππα

oριστικοποιήθηκε-η-κάθοδος-λάππα-512303

Μετά από 4ωρη συζήτηση (… άρχισε στις 8 το βράδυ και τελείωσε λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής) οι δημοτικοί σύμβουλοι έδωσαν «εντολή» νέας υποψηφιότητας στο δήμαρχο Τρικκαίων.

Το κλίμα ήταν καλό εξ αρχής στη συνάντηση που έγινε στο γραφείο του δημάρχου στο Δημαρχείο και δυο-τρεις επισημάνσεις που έγιναν από τους δημοτικούς συμβούλους είχαν να κάνουν με την πιο δημοκρατική λειτουργία της παράταξης. Στην αρχική του εισήγηση ο δήμαρχος Χρήστος Λάππας έκανε έναν μίνι απολογισμό του έργου του και στάθηκε κυρίως στη διαχείριση των οικονομικών λέγοντας πως «παραλάβαμε χρέος περί τα 80 εκατομμύρια και παρόλα αυτά καταφέραμε με μεγάλη προσπάθεια να βγάλουμε το καράβι από τα βράχια και να το οδηγήσουμε με ασφάλεια στο πέλαγος». Ο ίδιος τόνισε ότι «μπορούμε μετά βεβαιότητας να πούμε ότι τη νέα περίοδο θα κάνουμε περισσότερα, δίχως όμως να θέλουμε να μοιράσουμε ελπίδες».

Ο δήμαρχος εξεδήλωσε την πρόθεσή του να διεκδικήσει εκ νέου τη δημαρχία και όλοι τον παρότρυναν να το κάνει. Έγινε μεγάλη συζήτηση για την τακτική που θα πρέπει να ακολουθηθεί καθώς και για το «τι κάνουν οι αντίπαλοι». Ωστόσο υπάρχει κλίμα αισιοδοξίας το οποίο τονώνουν ακόμη περισσότερα δημοσκοπικά ευρήματα. Η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας αναμένεται να γίνει εντός των ημερών.

Trikalavoice.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου