ΤΟΠΙΚΑ

H «καρδιά» των ΚΤΕΛ όλης της χώρας «χτύπησε» στα Τρίκαλα

h-καρδιά-των-κτελ-όλης-της-χώρας-χτύπ-479800

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ετήσια γενική συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στα Τρίκαλα και συγκεκριμένα στο Αrt Gallery Hotel, στις εγκαταστάσεις του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων.

Στη συνέλευση συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τον κλάδο, ενώ στο πρώτο μέρος της απευθύνθηκαν χαιρετισμοί από εκπροσώπους των τοπικών πολιτικών και εκκλησιαστικών αρχών, καθώς και από τον πρόεδρο της Π.Ο.Α.Υ.Σ. και τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Τρικάλων κ. Βασίλη Τζατζάκη.

Την ανάγκη βελτίωσης των οδών που διέρχονται από το νομό Τρικάλων, με κυρίαρχο τον Ε65, επεσήμανε ο Δήμαρχος Τρικκαίων που στο χαιρετισμό του υπενθύμισε ότι ο νομός και ο Δήμος Τρικκαίων έχουν βγει από την οδική απομόνωση, σημειώνοντας τη συμβολή όλων όσων κατά το παρελθόν προσπάθησαν και πέτυχαν την ολοκλήρωση οδικών αξόνων. Ο κ. Παπαστεργίου εξήρε την προσφορά και το συνολικό έργο των ΚΤΕΛ και δη του ΚΤΕΛ Τρικάλων, το οποίο κατέχει μια από τις πρώτες θέσεις πανελληνίως. Υπενθύμισε ακόμη τη συνεργασία που θα πρέπει να υφίσταται, προκειμένου να επιλύονται προβλήματα, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εργασίες του συνεδρίου.

Τη Μαγνησία εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας και Ειδικός Γραμματέας του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας κ. Δημ. Κολυνδρίνης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου