ΤΡΙΚΑΛΑ

Απολύθηκε γιατί δημοσιοποίησε ότι είναι απλήρωτος από εταιρεία

απολύθηκε-γιατί-δημοσιοποίησε-ότι-εί-372653
Άσχημη τροπή, πήρε η καταγγελία Ινδού μετανάστη που χρησιμοποιείται ως φύλακας των εργατικών κατοικιών Σωτήρας Τρικάλων.
Η δημοσιοποίηση της απόγνωσης του εγκαταλειμμένου στα Τρίκαλα από εταιρεία χωρίς χρήματα επί μήνες αλλοδαπού φύλακα,«ανταμείφθηκε» από την εταιρεία με απόλυση, γιατί τόλμησε να δημοσιοποιήσει το πρόβλημα.
Δήμος Τρικκαίων πρωτίστως λόγω του έργου μέσα από το οποίο εξαπατήθηκαν επί χρόνια τώρα 168 Τρικαλινές οικογένειες, Εργατικό Κέντρο Τρικάλων, Επιθεώρηση Εργασίας, ΙΚΑ, Εισαγγελία Τρικάλων , πολιτικά κόμματα που ισχυρίζονται ότι κόπτονται για τους μετανάστες, έχουν υποχρέωση να ερευνήσουν την υπόθεση του οικονομικού αυτού μετανάστη που βρίσκεται επί 18 χρόνια και νόμιμα για εργασία στην Ελλάδα.
Ταυτόχρονα, καλούνται να αποδείξουν σε όλους εμάς, ότι υπάρχουν Νόμοι σε αυτή την χώρα που προστατεύουν εργαζόμενους και δεν είναι η χώρα που κάνει ο καθένας «ότι του καπνίσει»…
Ήδη για την υπόθεση, υπάρχει ενδιαφέρον δικηγόρων για να ξεκινήσουν άμεσα τις νόμιμες διαδικασίες σε Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ένωση για να βρει το δίκιο του ο συγκεκριμένος μετανάστης…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου