ΤΡΙΚΑΛΑ

Αιματηρό ξεκαθάρισμα λογαριασμών στις Φυλακές Τρικάλων

αιματηρό-ξεκαθάρισμα-λογαριασμών-στ-366379

Στο Δικαστικό Μέγαρο Τρικάλων κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας τα 6 Μέλη συμμορίας που επιτέθηκαν με μαχαίρια σε συγκρατούμενους τους.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr σήμερα το πρωί, οδηγήθηκαν στον Ανακριτή Τρικάλων για απολογία με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, 6 κρατούμενοι των Φυλακών Τρικάλων (5 νεαροί Αλβανοί και 37χρονος Πακιστανός).

Οι 6 κατηγορούμενοι το βράδυ της προηγούμενης Τετάρτης στην Α΄ πτέρυγα των Φυλακών Τρικάλων όπου κρατούνται βαρυποινίτες, επιτέθηκαν με αυτοσχέδια μαχαίρια σε 4 κρατούμενους (2 Αλβανούς και 2 Αφγανούς) με τους οποίους είχαν προσωπικές διαφορές από την κράτηση τους σε άλλα Σωφρονιστικά Καταστήματα της χώρας.

Από την συμπλοκή, τα 4 άτομα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Τρικάλων για να εκτονωθεί ταυτόχρονα και η ένταση στο εσωτερικό των Φυλακών, ενώ η Διοίκηση του Σωφρονιστικού Καταστήματος, έλαβε μέτρα αποφυγής τυχόν νέας συμπλοκής μεταξύ των προαναφερόμενων κρατουμένων.

Ο Ανακριτής με την σύμφωνη γνώμη της Εισαγγελέως Τρικάλων, διέταξε την περαιτέρω προφυλάκιση και για την υπόθεση αυτή και όρισε τακτική δικάσιμο.

trikalanews.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου