ΤΡΙΚΑΛΑ

Ένοπλος ισοβίτης των Φυλακών Τρικάλων εκβίαζε συγκρατούμενό του!

ένοπλος-ισοβίτης-των-φυλακών-τρικάλω-350562
Αυξάνονται και παθαίνονται οι αξιόποινες πράξεις των κρατουμένων στις Φυλακές Τρικάλων.
Άλλο ένα περιστατικό καταγράφηκε σήμερα στο εσωτερικό των Φυλακών Τρικάλων που θεωρούνται υψίστης ασφαλείας και προβληματίζει για τα μέτρα ασφαλείας που υπάρχουν στο Σωφρονιστικό Κατάστημα.
Ειδικότερα σχηματίστηκε, από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων, δικογραφία σε βάρος 29χρονου Αλβανού βαρυποινίτη , έγκλειστου στο Κατάστημα Κράτησης Τρικάλων με ποινή ισόβιας κάθειρξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, για εκβίαση κατ’ εξακολούθηση, απόπειρα εκβίασης και παράβαση του Νόμου περί Όπλων.
Συγκεκριμένα ο 29χρονος εντός του Σωφρονιστικού Καταστήματος, εξανάγκασε 33χρονο ομοεθνή του και συγκρατούμενό του στο ίδιο κελί, εκβιάζοντας τον και χρησιμοποιώντας βία εναντίον του (απειλές, ύβρεις, απειλή με αυτοσχέδιο μαχαίρι), να καταθέσει σε τραπεζικούς λογαριασμούς που του υποδείκνυε, χρηματικά ποσά.
Από τις 17 Φεβρουαρίου μέχρι τις 3 Μαρτίου ο 29χρονος κατάφερε να αποσπάσει τμηματικά από τον παθόντα το χρηματικό ποσό των 1200 ευρώ.
Επίσης, με απειλές για τη σωματική του ακεραιότητα επιχείρησε να εξαναγκάσει τον 33χρονο, να καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου