ΤΡΙΚΑΛΑ

Τρίκαλα: Άνοιξε τις πύλες του ο Μύλος των Ξωτικών

τρίκαλα-άνοιξε-τις-πύλες-του-ο-μύλος-τω-211729

Άνοιξε την Παρασκευή το απόγευμα στο κοινό τις πύλες του, ο 5ος Μύλος των Ξωτικών, με τις πολλές δράσεις, δραστηριότητες και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους, που θα τον επιλέξουν για να περάσουν τις φετινές γιορτές.

Την Κυριακή, σύμφωνα με το πρόγραμμα, στις 18:30 το απόγευμα πραγματοποιείται η Επίσημη Τελετή Έναρξης, την οποία θα κυρήξει ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου.

Στη συνέχεια, οι Otherview θα μας συναρπάσουν με μια εμφάνιση στον παραμυθένιο χώρο μας. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Τρικαλινός ηθοποιός και συγγραφέας Κώστας Κρομμύδας.

Το κεντρικό κτίριο με τη μεγάλη κατακόκκινη κορδέλα, και μέσα σε ένα σκηνικό παραμυθιού, γεμάτο από απίθανες γεύσεις μπισκότων, σοκολάτας και λαχταριστών εδεσμάτων, οι «αλευροποντικούληδες» φουρναραίοι παρουσιάζουν για πρώτη φορά τη μυστική συνταγή τους σε όλα τα παιδιά.

Με απλά συστατικά… με αυτά που «κλέβουν» κρυφά κάθε βράδυ από τα Ξωτικά του Μύλου, παρασκευάζουν ζωντανά μπροστά στα μάτια όλων… τη μοναδική «αλευροπλαστελίνη»!

Δεν την κατασκευάζουν, όμως, για τον εαυτό τους… την προσφέρουν και την μοιράζουν γρήγορα-γρήγορα σε όλα τα παιδιά και εκείνα με τη σειρά τους ανακαλύπτουν όλα τα μυστικά του εργαστηρίου.

Σχεδιάζουν μαζί με τους υπόλοιπους αλευροποντικούληδες φουρναραίους τα πιο πολύχρωμα χριστουγεννιάτικα στολίδια!

Οι εκπλήξεις, όμως, δεν τελειώνουν εδώ… καθ’ ότι τα Ξωτικά έχουν τον δικό τους χώρο στο μικρό πατάρι του Μύλου. Με τις συμβουλές της «σταρένιας νεράιδας» έχουν ετοιμάσει τις δικές τους λιχουδιές για τους χιλιάδες επισκέπτες!

ΑΠΕ – ΜΠΕ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου