ΤΡΙΚΑΛΑ

Εμεινε στον δρόμο το λεωφορείο που μετέφερε Τρικαλινούς αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη

εμεινε-στον-δρόμο-το-λεωφορείο-που-μετ-1013011

Από μηχανική βλάβη έμεινε το λεωφορείο, που μετέφερε τη Διμοιρία Υποστήριξης της Δ.Α. Τρικάλων με περίπου 20 αστυνομικούς για μέτρα τάξης κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής του βραβείου Αυτοκράτειρα Θεοφανώ (!) στη Θεσσαλονίκη.

Αποτέλεσμα, ήταν οι αστυνομικοί να περιμένουν περίπου δύο ώρες έως ότου να φτάσει άλλο λεωφορείο και να τους μεταφέρει στον προορισμό τους. Υστερα από αυτή την περιπέτεια πήγαν κανονικά στην υπηρεσία τους.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, αφού και στο παρελθόν έχει συμβεί κάτι ανάλογο με τους αστυνομικούς να μένουν στη μέση του δρόμου.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων Γιάννης Αναγνώστου για ακόμη μια φορά εκφράζει την αγανάκτησή του λέγοντας πως «πρόκειται για ένα ακατάλληλο όχημα που έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα. Μάλιστα, είναι λεωφορείο μεταφοράς προσωπικού, που δεν τηρεί καμία προδιαγραφή για μεταφορά Διμοιρίας».

Ο ίδιος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις συνεχείς μετακινήσεις της Διμοιρίας προκειμένου να καλυφθούν υπηρεσιακές ανάγκες σε άλλους νομούς, είτε σε γήπεδα, είτε σε συγκεντρώσεις και διαμαρτυρίες.

Μετακινήσεις που κοστίζουν εκτός έδρας αμοιβή αστυνομικών, διανυκτερεύσεις, καύσιμα.

Γεγονός, που έχει επισημάνει επανειλημμένως η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων ζητώντας μόνιμες λύσεις τόσο με σωστή διαχείριση του αστυνομικού προσωπικού, όσο και μέσω προσλήψεων.

Πηγή: trikalanews.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου