ΛΑΡΙΣΑ

Οικειοθελώς η πτώση της 13χρονης μαθήτριας στη Λάρισα από τον 3ο όροφο

οικειοθελώς-η-πτώση-της-13χρονης-μαθήτρ-948506

Ανέλαβαν οι παιδοψυχολόγοι

Σε σταθερή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας παρά τις σοβαρές κακώσεις, νοσηλεύεται η 13χρονη που χθες το μεσημέρι, στην περιοχή των Αγίων Σαράντα στη Λάρισα, βρέθηκε στο κενό από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου πολυκατοικίας.

Μία πτώση, που όπως υποστήριξε την Τετάρτη η παιδοχειρουργός και υπεύθυνη της παιδοχειρουργικής κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας κ. Ελένη Καρβούνη έγινε «πιθανόν οικειοθελώς» σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν συλλεχθεί.

Όπως εξήγησε η κ. Καρβούνη η 13χρονη φέρει κατάγματα πλευρών, λεκάνης και θλάση ήπατος και πνεύμονα.

Σημείωσε δε, πως «θα χρειαστεί αρκετός χρόνος νοσηλείας» ενώ το ευχάριστο είναι πως «δεν φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και δεν απειλείται η ζωή της». Αξίζει να σημειωθεί πως η κοπέλα παρακολουθείται παιδοψυχολόγους.

Το συμβάν έγινε γύρω στις 3 το μεσημέρι της Τρίτης όταν το 13χρονο κορίτσι έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας, αλλά ευτυχώς μία τέντα παρακάτω διαμερίσματος φαίνεται πως της έσωσε κυριολεκτικά τη ζωή. Ο πατέρας του παιδιού επιχειρώντας να σώσει το παιδί του έπεσε και εκείνος από τις σκάλες και τραυματίστηκε ελαφρά.

Δείτε φωτογραφίες από τον τόπο του συμβάντος:

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου