ΛΑΡΙΣΑ

Προθεσμία για να απολογηθούν πήραν οι ανήλικοι βιαστές της 22χρονης

προθεσμία-για-να-απολογηθούν-πήραν-οι-944559

Συνελήφθησαν οι γονείς τους για παραμέληση ανηλίκων

Προθεσμία για να απολογηθούν αύριο Τρίτη, έλαβαν οι τέσσερις ανήλικοι που κατηγορούνται για τον βιασμό μιας 22χρονης στον Τύρναβο το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου.

Η αστυνομία μετά την καταγγελία της κοπέλας προχώρησαν συνολικά στη σύλληψη 8 ατόμων. Τριών ανηλίκων που κατηγορούνται για τον βιασμό της κοπέλας, ενός ακόμη ανήλικου για συνέργεια ενώ συνελήφθησαν και τέσσερις γονείς για παραμέληση ανηλίκων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον της εισαγγελέως και στη συνέχεια ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν αύριο Τρίτη, σύμφωνα με το larissanet.

Βίαζαν την 22χρονη και την κατέγραφαν σε κινητό τηλέφωνο

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, οι δράστες του βιασμού της 22χρονης αρχικά την παρέσυραν σε μια οικοδομή κοντά στον χώρο που διεξάγεται το παζάρι στον Τύρναβο και εκεί αρχικά την βίασαν οι δύο εξ αυτών ενώ στη συνέχεια φώναξαν άλλα δύο άτομα τα οποία επίσης βίασαν την κοπέλα.

Το ακόμα πιο φρικιαστικό είναι ότι άλλο ένα άτομο που βρισκόταν στον χώρο φέρεται να κατέγραφε τον βιασμό με το κινητό του τηλέφωνο.

Αλλες πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ θέλουν, δε, την 22χρονη να αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα.

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου