ΛΑΡΙΣΑ

Τρία νεαρά παιδιά δίνουν μάχη για την ζωή τους στην εντατική – Κρίσιμη η κατάσταση του 20χρονου Βολιώτη

τρία-νεαρά-παιδιά-δίνουν-μάχη-για-την-ζ-924408
Στην εντατική εξακολουθούν να νοσηλεύονται τρία νεαρά παιδιά λόγω της σύγκρουσης επιβατικής με εμπορική αμαξοστοιχία που συνέβη την 28η Φεβρουαρίου το βράδυ στα Τέμπη

Για ακόμη μία εβδομάδα τρεις νέοι άνθρωποι εξακολουθούν να δίνουν μάχη για την ζωή της τους στην μονάδα εντατικής θεραπείας, μετά την σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη.

Στο μεταξύ απολογούνται σήμερα Παρασκευή οι τρεις κατηγορούμενοι για την τραγωδία στα Τέμπη, ο επιθεωρητής και οι δύο απογευματινοί σταθμάρχες, ενώ από την εξέλιξη της έρευνας είναι πιθανό να ασκηθούν διώξεις και σε άλλα πρόσωπα.

Οι τρεις νεαροί άνθρωποι που νοσηλεύονται

Πρόκειται για τον εικοσάχρονο Γεράσιμο που είναι και ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι της επιβατικής αμαξοστοιχίας. Νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας με κρανιογκεφαλικές κακώσεις και η κατάσταση υγείας του είναι κρίσιμη.

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας δίνει την δική της μάχη η Δάφνη, ενώ στο νοσοκομείο Παπανικολάου, στην Θεσσαλονίκη νοσηλεύεται μία 26χρονη κοπέλα που είναι εγκαυματίας και πολυτραυματίας.

Η κατάσταση υγείας της 26χρονης είναι σταθερή, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών της, αλλά έχει να διανύσει ακόμα δρόμο για να βγει από την μονάδα εντατικής θεραπείας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου