ΛΑΡΙΣΑ

Προσαγωγές δημοσιογράφων μετά από μήνυση δικηγόρου

προσαγωγές-δημοσιογράφων-μετά-από-μή-920401

Δυσάρεστες εικόνες στο δικαστικό μέγαρο Λάρισας, την ώρα που η απολογία του σταθμάρχη για την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη είχε ξεκινήσει. Τρεις δημοσιογράφοι και ένας οπερατέρ, μεταφέρθηκαν με δύο περιπολικά σε αστυνομικό τμήμα της πόλης. Αιτία για τις προσαγωγές, η μήνυση που κατέθεσε ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος. Έκανε λόγο για προσβολή νεκρών από τους δημοσιογράφους και τον τεχνικό, με το θερμόμετρο της έντασης στο σημείο να ανεβαίνει.

Ο δικηγόρος οικογενειών θυμάτων και τραυματιών διαπληκτίστηκε έξω από το δικαστικό Μέγαρο Λάρισας και απείλησε αρχικά με μηνύσεις δημοσιογράφους, οι οποίοι λίγο αργότερα μεταφέρθηκαν από την αστυνομία στο τμήμα μεταγωγών. Η ένταση ξεκίνησε όταν ο δικηγόρος είπε ενώπιον δημοσιογράφων ότι έδωσε στοιχεία στην ανακρίτρια και του ζητήθηκε παράβολο.

Ακολούθησε έντονος διάλογος με δημοσιογράφους και στη συνέχεια ο δικηγόρος άρχισε να απειλεί με μηνύσεις. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος έδωσε κάποια στιγμή εντολή σε συνεργάτη του, να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου