ΛΑΡΙΣΑ

Η σπαρακτική έκκληση μητέρας που ψάχνει το παιδί της: «Δεν είναι σε καμία λίστα»

η-σπαρακτική-έκκληση-μητέρας-που-ψάχν-919364

Όπως τόνισε, ο γιος της είχε κλείσει ηλεκτρονικά εισιτήριο στο 5ο βαγόνι και στη θέση 22, προσθέτοντας ότι μίλησε μαζί του στις 22:50

Δραματική έκκληση για τον εντοπισμό του γιού της με το όνομα Ντένις Ρούτσι που βρισκόταν μέσα στη μοιραία αμαξοστοιχία στα Τέμπη έκανε μια μητέρα έξω από το νοσοκομείο της Λάρισας.

Όπως τόνισε, ο γιος της είχε κλείσει ηλεκτρονικά εισιτήριο στο 5ο βαγόνι και στη θέση 22, προσθέτοντας ότι μίλησε μαζί του στις 22:50.

«Μου είπε μαμά κάθομαι. θα έχουμε καθυστέρηση. Δεν μου είπε που κάθεται ή αν έχει πάει στο κυλικείο» τόνισε με τρεμάμενη φωνή.

Μετά, σημείωσε, μίλησε με μία φίλη του στο messenger στις 23:08.

«Σε ένα μήνα θα είχε τα γενέθλιά του»

«Το παιδί μου είναι 22 ετών. Σε ένα μήνα θα είχε τα γενέθλιά του» σημείωσε η μητέρα προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Από εκεί και πέρα χάθηκαν τα ίχνη του, τόνισε η μητέρα του παιδιού, η οποία σημείωσε ότι ο γιος της δεν βρίσκεται ούτε στη λίστα των τραυματιών αλλά ούτε και στη λίστα των αγνοούμενων, ενώ δεν γνωρίζει αν την ώρα τη σύγκρουσης βρισκόταν στη θέση του ή αν είχε σηκωθεί να πάει στο 2ο βαγόνι που ήταν το κυλικείο.

Έκανε μάλιστα έκκληση προς τα παιδιά που βρίσκονταν στο τρένο και επέζησαν, να της δώσουν έστω μια πληροφορία για το αν είδαν το παιδί της.

Σημείωσε επίσης ότι η ίδια έχει δώσει DNA και περιμένει μήπως την ειδοποιήσουν από την ταυτοποίηση.

Πηγή: in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου