ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Ανετράπη βυτιοφόρο με εύφλεκτο υλικό

λάρισα-ανετράπη-βυτιοφόρο-με-εύφλεκτ-883127

Το σοβαρό τροχαίο ατύχημα με την ανατροπή βυτιοφόρου που σημειώθηκε νωρίς σήμερα το μεσημέρι της Τετάρτης έξω από τη Λάρισα, έχει ως αποτέλεσμα για λόγους ασφαλείας να υπάρξουν κυκλοφοριακές αρρυθμίες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του onlarissa.gr, όλα συνέβησαν γύρω στις 2.30 το μεσημέρι στον κόμβο της Γυρτώνης, στο ρεύμα προς Αθήνα, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ένα βυτιοφόρο εξετράπη της πορείας της, με αποτέλεσμα να ανατραπεί!

Διερχόμενοι οδηγοί που είδαν το συμβάν, ειδοποίησαν άμεσα ΕΚΑΒ, Αστυνομία και Πυροσβεστική και αυτόματα σήμανε συναγερμός, καθώς το βυτιοφόρο μετέφερε εύφλεκτο υλικό.

Η Αστυνομία έχει αποκλείσει το συγκεκριμένο σημείο με τα διόδια Μακρυχωρίου να έχουν κλείσει την κυκλοφορία προς Αθήνα, και γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την απομάκρυνση του βυτιοφόρου και του επικίνδυνου υλικού.

Σε συναγερμό βρίσκονται όλες οι Αρχές, λόγω του εύφλεκτου υλικού που μετέφερε το βυτιοφόρο και αυτή την ώρα επιχειρούν 5 οχήματα της Πυροσβεστικής 12 τόνων νερού.

Έχουν δημιουργηθεί ειδικές εγκαταστάσεις με ρίψη αφρού από μακριά διότι εξακολουθεί να υφίσταται κίνδυνος έκρηξης. Βυτιοφόρο για την μετάγγιση του υλικού βρίσκεται καθοδόν στο σημείο.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, λόγω εκτροπής βυτιοφόρου οχήματος στον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας επί του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε, μέχρι νεωτέρας (έως ότου παύσουν οι λόγοι, λόγω ειδικού φορτίου του βυτιοφόρου).

Παρακαλούνται οι οδηγοί να ακολουθούν και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών, με σκοπό την ομαλή εφαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

Η Αστυνομία έχει αποκλείσει επίσης, τον παράδρομο του Μακρυχωρίου και απαγορεύει την έλευση οποιουδήποτε οχήματος στον συγκεκριμένο επαρχιακό δρόμο, καθώς τα οχήματα επιστρέφουν αναγκαστικά πίσω προς Λάρισας ή Τύρναβο.

Επιπρόσθετα όλα τα φορτηγά και γενικά τα βαριά οχήματα υποχρεωτικά σταματάνε στα ΣΕΑ του Ευαγγελισμού.

Δειτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή: Onlarissa.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου