ΛΑΡΙΣΑ

Το ανθρώπινο πρόσωπο της Τροχαίας Λάρισας

το-ανθρώπινο-πρόσωπο-της-τροχαίας-λάρ-868473

Δωρεά παιδικού καθίσματος για το πρώτο παιδί που γεννήθηκε το 2023

Δωρίστηκε και φέτος, όπως και πέρυσι, από τον Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Λάρισας, παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου στον πατέρα του πρώτο παιδιού που γεννήθηκε στη Λάρισα το 2023.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο δράσεων ευαισθητοποίησης των οδηγών σε θέματα οδικής ασφάλειας και ακριβέστερα σε αυτά της ασφαλούς μετακίνησης παιδιών – επιβατών σε οχήματα, ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Λάρισας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Βασίλειος Βλαχογιάννης και το προσωπικό του Τμήματος, σε μία συμβολική κίνηση, παρέδωσαν με ιδιαίτερη χαρά ένα παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου στον πατέρα του πρώτου παιδιού που γεννήθηκε στην πόλη της Λάρισας, ένα μόλις λεπτό μετά την έλευση του 2023, με την ευχή για ασφαλείς και αναίμακτες μετακινήσεις.

Περιχαρής πατέρας του παιδιού, αγοριού για την ακρίβεια, είναι ο Γεώργιος Λάμπρου, ο οποίος ευχαρίστησε το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας στο σύνολό του για αυτή την ξεχωριστή όσο και όμορφη χειρονομία.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, υπενθυμίζει σε όλους τους οδηγούς και τους χρήστες του οδικού δικτύου ότι η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου