ΛΑΡΙΣΑ

Στο πένθος η Ελασσόνα: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο 45χρονος

στο-πένθος-η-ελασσόνα-έφυγε-ξαφνικά-απ-818083

Βυθιζόμενη στο πένθος ξύπνησε η κοινότητα των Αραδοσιβίων, μετά τον απρόσμενο και ξαφνικό χαμό του Παναγιώτη Πουρσανίδη. Ο 45χρονος εθελοντής τα ξημερώματα της Παρασκευής 20 Νοεμβρίου ένιωσε αδιαθεσία, ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ για να καταφθάσει στην οικεία του στο Στεφανόβουνο Ελασσόνας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του από παθολογικά αίτια.

Ο Παναγιώτης Πουρσανίδης είχε καταγωγή από τη Γαλανόβρυση Ελασσόνας και ήταν γιος της οικογένειας του Νίκου Πουρσανίδη, παρασημοφορημένης για την προσφορά της στην κοινωνία και τον εθελοντισμό στο Ειδικό Σχολείο Γαλανόβρυσης.

Ο ίδιος ήταν μέλος του Τομέα Αδέσποτων των Ελασσονιτών Εθελοντών Ενεργών Πολιτών και με πολύχρονη προσφορά στην φιλοζωία και τον συνάνθρωπο.

Εργαζόταν σε επιχείρηση εστίασης στην Ελασσόνα σαν ιδιωτικός υπάλληλος-σεφ ενώ πέρασε ένα μεγάλο διάστημα της ζωής του και στη Μύκονο και στη Βόρεια Ελλάδα όπου έγινε γνωστός για τις μαγειρικές του ικανότητες, φθάνοντας την φήμη του μέχρι και την Αργεντινή σε αφιέρωμα καναλιού της νοτιοαμερικάνικης χώρας στις γευστικές του δημιουργίες.

Η μεγάλη του αγάπη ήταν η σύντροφος της ζωής του Μαρία και τα αγαπημένα του σκυλιά, τα “Ακίτα” ενώ είχε προσφέρει τεράστιο έργο φιλοζωικά για υιοθεσίες αδέσποτων σκυλιών στην επαρχία Ελασσόνας και εκτός νομού.

Όλοι οι φίλοι του, οι συγγενείς του, οι συναγωνιστές του έχουν να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον “Μπούκερ” όπως χαρακτηριστικά τον φώναζαν. Για έναν άνθρωπο με αγάπη, καλοσύνη, ορθό λόγο και σκέψη και προσφορά ανιδιοτελώς για πάρα πολλά χρόνια μέσα στην κοινωνία.

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία αποχαιρετά ένα από τα καλύτερά της παιδιά.

Η ανακοίνωση της ημέρας και ώρας της κηδείας του Παναγιώτη Πουρσανίδη θα ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες.

Πηγή: elassona884.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου