ΛΑΡΙΣΑ

Χτύπησαν με εκρηκτικό μηχανισμό το ΑΤΜ στη Νίκαια Λάρισας

χτύπησαν-με-εκρηκτικό-μηχανισμό-το-ατ-812816

Με εκρηκτικό μηχανισμό προσπάθησαν άγνωστοι δράστες να διαρρήξουν το ΑΤΜ της τράπεζας Πειραιώς που βρίσκεται επί της οδού Φαρσάλων στη Νίκαια Λάρισας.

Από την έκρηξη που σημειώθηκε περίπου στις 5 τα ξημερώματα αναστατώθηκε η περιοχή και προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές στο κτίριο και ειδικότερα στα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Νίκαιας που στεγάζονται στο ίδιο χώρο.


Οι ζημιές είναι μεγάλες σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των υπαλλήλων του Συνεταιρισμού οι οποίοι βρέθηκαν μπροστά σε ένα βομβαρδισμένο τοπίο, όταν πήγαν το πρωί για να πιάσουν δουλειά.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων οι οποίες κατεγράφησαν από την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο για αποτυπώματα και αναζητεί τους δράστες, την ώρα της έκρηξης είδαν ένα αυτοκίνητο με ξένες πινακίδες, το οποίο κινήθηκε με μεγάλη ταχύτητα προς άγνωστη κατεύθυνση, αμέσως μετά την έκρηξη.


Σε ότι αφορά το ποσό των χρημάτων που υπήρχαν στο μηχάνημα και αν κατάφεραν οι δράστες να τα πάρουν, μέχρι στιγμής, όλα αυτά παραμένουν άγνωστα. Την προανάκριση διενεργεί η υποδιεύθυνση Ασφάλεια Λάρισας.

ert

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου