ΛΑΡΙΣΑ

Εγιναν οι πρώτοι εμβολιασμοί στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας

εγιναν-οι-πρώτοι-εμβολιασμοί-στο-πανε-793676

Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Υγείας κ. Παναγιώτης Πρεζεράκος, ήταν ο πρώτος που εμβολιάστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας το πρωί της Τρίτης μαζί με τον λοιμοξιολόγο κ. Συρογιαννόπουλο.

“Είχα την χαρά και την τιμή να είμαι ο πρώτος που εμβολιάστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας μιας και ήταν η πρώτη ημέρα που ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί στα περιφερειακά νοσοκομεία. Είναι ιδιαίτερα η χαρά και η τιμή…” είπε μεταξύ άλλων προσθέτοντας πως “προς το παρόν είμαστε στο πρόγραμμα, αυτό που έχουν πει οι εταιρείες, οπότε δείχνουν να πηγαίνουν καλά τα πράγματα…”

Δείτε τη δήλωση:

Τι είπαν οι πρώτοι υγειονομικοί που εμβολιάστηκαν στο Πανεπιστημιακό

Με την ελπίδα διάχυτη στις δηλώσεις τους, εμβολιάστηκαν σήμερα Τρίτη οι πρώτοι υγειονομικοί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Υγείας Παναγιώτη Πρεζεράκο και τον λοιμωξιολόγο Γιώργο Συρογιαννόπουλο

“Ο κόσμος πρέπει να το πιστέψει. Είναι προς το παρόν το μοναδικό όπλο που έχουμε γιατί φάρμακα δεν έχουμε” δήλωσε ο διευθυντής ιατρικής υπηρεσίας του Πανεπστημιακού, καθηγητής παθολογίας – αιματολογίας κ. Γιώργος Βασιλόπουλος.

Δείτε τι είπε ο κ. Βασιλόπουλος:

“Είναι απλό. Εγώ το έκανα δεν ένιωσα τίποτα. Ξεκινάμε ελπιδοφόρα και πιστεύω να έχουμε τα αναμενόμενα αποτελέσματα…” είπε η διευθύντρια νοσηλευτικής κ. Κωνσταντίνα Ζησοπούλου.

Δείτε τι είπε η κ. Ζησοπούλου:

“Είναι μία νίκη το εμβόλιο για την επιστημονική κοινότητα. Πάρα πολύ μεγάλη νίκη. Το περιμέναμε με ανυπομονησία όλοι αυτοί που δουλεύουμε με τον covid” είπε μεταξύ άλλων ο διευθυντής της ΜΕΘ στο Πανεπιστημιακό κ. Επαμεινώνδας Ζακυνθινός.

Δείτε τι είπε ο κ. Ζακυνθινός:

Η διαδικασία του εμβολιασμού συνεχίζεται κανονικά με υγειονομικούς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Δείτε φωτογραφίες:

ΠΗΓΗ: onlarissa.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου