ΛΑΡΙΣΑ

Σύλληψη 30χρονου για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής

σύλληψη-30χρονου-για-διακεκριμένες-περ-778845

Συνελήφθη χθες Δευτέρα το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 30χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 30χρονος τις νυχτερινές ώρες στις 11 προς 12-09-2016, διέρρηξε, με θραύση υαλοπινάκων, δύο φορτηγά αυτοκίνητα και αφαίρεσε δύο ραδιο-cd και ένα πομποδέκτη.

Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε, το ίδιο χρονικό διάστημα αφού διέρρηξε κατάστημα (ψητοπωλείο), ιδιοκτησίας 38χρονου ημεδαπού, εισήλθε εντός και αφαίρεσε μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, η οποία ήταν σταθμευμένη εντός του καταστήματος, δύο τηλεοράσεις, ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, καθώς και η δίκυκλη μοτοσικλέτα, τα οποία αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου