ΛΑΡΙΣΑ

«Θερμό» επεισόδιο με πρόσφυγες σε χωριό έξω από τη Λάρισα –Διαμαρτύρονται κάτοικοι

θερμό-επεισόδιο-με-πρόσφυγες-σε-χωρ-754227

Κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή αποφεύχθηκε σύρραξη προ ημερών στο χωριό Μάνδρα, 18 χιλιόμετρα έξω από τη Λάρισα και σε απόσταση αναπνοής από τον προσφυγικό καταυλισμό του Κουτσόχερου.

Κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, ομάδα τεσσάρων προσφύγων που κατά αυτόπτες μαρτυρίες βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ, βρέθηκαν βραδινή ώρα, στο κέντρο του χωριού, δίπλα στο σιντριβάνι.

Ξαφνικά, ο ένας εκ των προσφύγων άρχισε να μιλά με ύβρεις για τη χώρα και τους κατοίκους. Οι φωνές και τα όσα έλεγε προκάλεσαν την έντονη αντίδραση τριών θαμώνων παρακείμενου καταστήματος, οι οποίοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του.

Ευτυχώς, επικράτησε η ψυχραιμία και η λογική, καθώς – όπως κατήγγειλε κάτοικος του χωριού – η αστυνομία αν και κλήθηκε άμεσα, κατέφθασε από τη Λάρισα, 40 λεπτά αργότερα.

Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται πως δεν είναι η πρώτη φορά παρόμοιων συμπεριφορών και ζητούν από τις αρχές να απομονωθούν τα συγκεκριμένα πρόσωπα που διαταράσσουν την εύρυθμη συμβίωση στην περιοχή. Μάλιστα, καταγγέλλουν πως φωτιά που πρόσφατα ξέσπασε σε παρακείμενο λόφο και αναστάτωσε το χωριό, προήλθε από διαμένοντες στον καταυλισμό…

[onlarissa.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου