ΛΑΡΙΣΑ

Λαρισαίος ο 24χρονος αστυνομικός της «ΔΙΑΣ» που τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο στον Αγιο Κοσμά

λαρισαίος-ο-24χρονος-αστυνομικός-της-δ-729909

Τραγικό δυστύχημα με έναν αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ νεκρό κι έναν ακόμη βαριά τραυματισμένο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος στον Άγιο Κοσμά, στο ρεύμα προς Γλυφάδα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, τέσσερις αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ με δύο μοτοσικλέτες πήραν σήμα και μετέβαιναν στον Άγιο Κοσμά για να συνδράμουν σε πυρκαγιά σε οικοπεδικό χώρο.

Στο ύψος του κλειστού γυμναστηρίου, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεω, η μία μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με δύο ΙΧ αυτοκίνητα.

Οι δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν αμέσως στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του ενός, ενώ ο δεύτερος (πρόκειται για έναν 24χρονο Λαρισαίο) νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος.

Για το δυστύχημα διενεργείται προανάκριση.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, επικοινώνησε με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., Μιχαήλ Καραμαλάκη, και ενημερώθηκε για το τραγικό δυστύχημα.

Η κ. Σακελλαρόπουλου ζήτησε από τον κ. Καραμαλάκη να μεταφέρει τη βαθύτατη λύπη της στην οικογένεια του αστυνομικού που έχασε τη ζωή του και τις ευχές της για ανάρρωση στον συνάδελφό του, που τραυματίστηκε σοβαρά.

[onlarissa.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου