ΛΑΡΙΣΑ

Στο Αυτόφωρο ιερέας της Λάρισας για ενδοοικογενειακή βία

στο-αυτόφωρο-ιερέας-της-λάρισας-για-εν-729393

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας κλήθηκε χθες να εκδικάσει μία (ακόμη) υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, μόνο που στο εδώλιο του κατηγορουμένου βρέθηκε ιερέας του νομού ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία της συζύγου του και της ενήλικης κόρης του.

Ο καβγάς σημειώθηκε στις 18.30 προχθές το απόγευμα στο σπίτι της πολύτεκνης οικογένειας όταν ο ιερέας μετά από φραστική αντιπαράθεση με την κόρη του φαίνεται πως έχασε τον έλεγχο και χειροδίκησε – όπως καταγγέλθηκε χθες στο Δικαστήριο – σε βάρος και της κόρης και της συζύγου.

Μητέρα και κόρη καταθέτοντας χθες στο Δικαστήριο περιέγραψαν με λεπτομέρειες τον οικογενειακό καβγά, χωρίς να αποφευχθεί η ένταση, ειδικά όταν η παπαδιά ζητούσε την καταδίκη του συζύγου της, δηλώνοντας πως «δεν θέλω να σε ξαναδώ».

Ο ιερέας αρνήθηκε τις κατηγορίες περί ξυλοδαρμού, σημειώνοντας ωστόσο το δικαίωμά του, ως γονέας, να «μαλώσει» το παιδί του…

Τελικά το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας καταδίκασε τον ιερέα με συνολική ποινή φυλάκισης ενάμισι έτους αλλά με τριετή αναστολή.

[Ελευθερία]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου