ΛΑΡΙΣΑ

Από ηλεκτροπληξία ο θάνατος του 22χρονου στη Λάρισα. «Μυστήριο» το πώς έγινε

από-ηλεκτροπληξία-ο-θάνατος-του-22χρονο-667688

Σε ηλεκτροπληξία καταλήγει το συμπέρασμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, σε ότι αφορά τον ξαφνικό θάνατο του 22χρονου Αλέξανδρου Τσιάλτα την περασμένη Παρασκευή στη Λάρισα.

Κατά ασφαλείς πληροφορίες του onlarissa.gr, κατά τη εξέταση διαπιστώθηκε «βαριά» ηλεκτροπληξία με έντονα εξωτερικά σημάδια, με αποτέλεσμα ο άτυχος νεαρός να χάσει τη ζωή του.

Περισσότερα στοιχεία πάντως για τον τρόπο με τον οποίο συνέβη το μοιραίο, αναμένεται να δοθούν μετά από νέα αυτοψία η οποία θα γίνει στο σπίτι του, μετά από σχετική παραγγελία των αρχών.

ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ

Είχε έρθει για σπουδές στο ΤΕΙ της Λάρισας, παράλληλα ασχολούνταν με πάθος με το χορό που τόσο αγαπούσε. Οι σπουδές του τελείωσαν κι ο ίδιος αποφάσισε να μείνει στη Λάρισα όπου και εργάζονταν σε γνωστό εμπορικό κατάστημα στο κέντρο της πόλης.

Ο μόλις 22 ετών Αλέξανδρος – ή Άλεξ πως τον φώναζαν οι φίλοι – Τσιάλτας, ο οποίος είχε εντυπωσιάσει ολόκληρη την Ελλάδα με τις χορευτικές του ικανότητες, κατά την παρουσία του σε δημοφιλές τηλεοπτικό talent show, βρέθηκε το πρωί της περασμένης Παρασκευής νεκρός στο σπίτι του, όπου διέμενε μόνος του.

Μία φίλη του που ανησύχησε γιατί δεν είχε πάει στη δουλειά, ειδοποίησε τις αρχές με το ΕΚΑΒ να σπεύδει αλλά να είναι αργά. Ο άτυχος νεαρός είχε αφήσει την τελευταία του πνοή. Ο Αλέξανδρος κατάγονταν από το Καρπενήσι.

[onlarissa.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου