ΛΑΡΙΣΑ

Νέα στοιχεία στο θρίλερ θανάτου του Λαρισαίου αστυνομικού

νέα-στοιχεία-στο-θρίλερ-θανάτου-του-λα-658377

Νέα στοιχεία για το θρίλερ του αστυνομικού της Λάρισας έφερε στο φως το «Τούνελ», χθες Παρασκευή 11 Νοεμβρίου.

Σημαντική μαρτυρία που έφτασε στην εκπομπή και θα ερευνηθεί περισσότερο, έδωσε ένα στίγμα για τη γυναίκα που ήταν μαζί με τη φονική παρέα εκείνο το βράδυ.

Την παρέα των δολοφόνων που σκηνοθέτησε το τροχαίο για να καλύψει το φόνο του 37χρονου Νίκου Καραμάνη, κατέγραψε τη μοιραία νύχτα ένας ερασιτέχνης ψαράς.

Ο «γουρουνιάρης» και οι απειλές…

Λίγες μέρες μετά τις αποκαλύψεις στην εκπομπή , ο μάρτυρας που έφερε τα πάνω – κάτω στην υπόθεση, άρχισε να δέχεται απειλές για τη ζωή του. Εκείνη τη μοιραία νύχτα διέκρινε τέσσερα άτομα ανάμεσα στα οποία ήταν και μια γυναίκα. Θυμάται ότι ο ένας από τους άνδρες της παρέας φαινόταν ψηλός και γεροδεμένος, αλλά δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι ήταν το θύμα. Το άτομο αυτό βρισκόταν έξω από το αυτοκίνητο.

Κατά τη διάρκεια προβολής της προηγούμενης εκπομπής, θυμήθηκε το ψευδώνυμο ενός από την παρέα που άκουγε εκείνο το βράδυ να καυγαδίζει πριν πέσει στο γκρεμό το αυτοκίνητο.

«Το ψευδώνυμο που άκουσα είναι «γουρουνιάρης». Εδώ στα χωριά «γουρουνιάρη» λέμε αυτόν που κυνηγάει γουρούνια. Οι περισσότεροι στην περιοχή που σκοτώθηκε ο αστυνομικός, κυνηγάνε γουρούνια. Πιστεύω ότι με το ψευδώνυμο αυτό, είναι πολύ λίγα τα άτομα που είχαν 4χ4 τότε και που ασχολούνταν με γουρούνια» είπε χαρακτηριστικά.

Τι είπε ο τρίτος της παρέας για τη μοιραία νύχτα…

Το «Τούνελ» εντόπισε το τρίτο άτομο της παρέας που συνάντησε ο άτυχος αρχιφύλακας πριν χάσει τη ζωή του εκείνη τη μοιραία νύχτα.

Ο μάρτυρας που μίλησε για πρώτη φορά, περιέγραψε στην Αγγελική Νικολούλη τι συνέβη εκείνο το βράδυ που βρέθηκε μαζί με το θύμα και έναν συγγενή του αρχιφύλακα σε μπαρ της περιοχής. Ανέφερε πως τον κάλεσε στο τηλέφωνο ο συγγενής του αστυνομικού και τον προσκάλεσε να περάσει από το σπίτι του.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου αν είχε προκύψει κάποια δουλειά σύμφωνα με τα όσα είχε πει ο αρχιφύλακας στους γονείς του όταν έφυγε για να πάει στο σπίτι του συγγενή του, εκείνος απάντησε: «Όχι, τι δουλειά. Τίποτα.»

Συνέχισε λέγοντας πως μετά από παρακίνηση του θύματος αποφάσισαν να πάνε για ένα ποτό στο μπαρ. Σε αντίθεση με τα όσα είχε πει τότε στις Αρχές ο συγγενής του, η σερβιτόρα και ο Dj του μαγαζιού, ο μάρτυρας ισχυρίστηκε στη δημοσιογράφο ότι μπήκαν στο μπαρ και οι τρεις μαζί. Υποστήριξε ακόμα πως έφυγε πρώτος γιατί είχε πρωινό ξύπνημα.

Όπως είπε, δεν θυμάται τον Νίκο να μίλησε στο τηλέφωνο ή να έγινε κάποια παρεξήγηση, ούτε είχαν στη παρέα τους κάποια γυναίκα. Τόνισε ακόμα πως το θύμα δεν του είχε αναφέρει για υπόθεση που να ερευνούσε σαν αστυνομικός στην περιοχή.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, η αδελφή του θύματος Βασιλική Καραμάνη, σε τηλεφωνική επικοινωνία με το «Τούνελ», είπε χαρακτηριστικά: «Έχουν αναπτερωθεί οι ελπίδες μας πως επιτέλους θα βρεθούν οι δολοφόνοι του αδελφού μου. Θέλω να παρακαλέσω όσους γνωρίζουν να μιλήσουν…»

ΠΗΓΗ: anikolouli.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου