ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Αγωνία για να βρεθεί ζωντανός ο αγνοούμενος Κώστας. Τι λέει ο πατέρας του

λάρισα-αγωνία-για-να-βρεθεί-ζωντανός-ο-630547

Για τρίτη ημέρα συνεχίζονται οι έρευνες για τον 31χρονο, ο οποίος έφυγε από σπίτι του στους Γόννους με κατεύθυνση τη Λάρισα και από τότε χάθηκαν τα ίχνη του.

Από το πρωί, μέρος στις έρευνες παίρνουν 12 άντρες της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής μαζί με 4 οχήματα καθώς και ισχυρή δύναμη της αστυνομίας. Οι άντρες της ΕΜΑΚ ερευνούν με βάρκα το ποτάμι ενώ πεζοπόρα τμήματα χτενίζουν την γύρω περιοχή για τον εντοπισμό του άντρα που εξαφανίστηκε.

Τρίτη ημέρα των ερευνών και φαίνεται πως η ακτίνα αναζήτησής του έχει ανοίξει προκειμένου να εντοπιστεί. Τις έρευνες δυσκολεύουν οι κακές καιρικές συνθήκες καθώς στην περιοχή εκδηλώνονται από τα ξημερώματα έντονα φαινόμενα με βροχές και καταιγίδες.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, το αυτοκίνητο του 31χρονου βρέθηκε δίπλα από το ποτάμι- στη γέφυρα που ενώνει το Παραπόταμο με τους Γόννους και άμεσα ειδοποιήθηκαν οι υπηρεσίες , οι οποίες ξεκίνησαν την αναζήτησή του.

Τι λέει ο πατέρας του αγνοούμενου νεαρού

«Αυτές τις ημέρες ήταν πολύ πεσμένος. «Δεν αισθάνομαι καλά μου λέει»» λέει ο πατέρας του αγνοούμενου.

Η αγωνία της οικογένειας είναι μεγάλη. «Μου κόπηκαν τα ποδάρια, με πήραν το 100 και κατεβήκαμε κάτω «σε κανένα γονιό να μη τύχει»» λέει κλαίγοντας.

Ο Κώστας έφυγε από το κτήμα που διατηρεί η οικογένεια του για να επισκεφτεί έναν γιατρό. Από εκείνη τη στιγμή χάθηκαν τα ίχνη του. Οι κάτοικοι της περιοχής μιλούν για έναν ήσυχο νεαρό που δεν προκαλούσε. Όσο περνούν οι ώρες η αγωνία της οικογένειας μεγαλώνει…

Πηγή: Star, larissanet.gr, newsit.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου