ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Σβήνουν οι ελπίδες για την αγνοούμενη γυναίκα

λάρισα-σβήνουν-οι-ελπίδες-για-την-αγνο-575692

Άκαρπες έχουν αποδειχθεί μέχρι στιγμής οι έρευνες τόσο της Αστυνομίας όσο και της Πυροσβεστικής για τον εντοπισμό της 59χρονης Βασιλικής Κουκουνασούλη – Σιλεβίστα, τα ίχνη της οποίας αγνοούνται στη Λάρισα από την Κυριακή 10 Μαρτίου.

Από την Κυριακή 24 Μαρτίου έχουν σταματήσει μάλιστα προσωρινά και οι προσπάθειες από την Πυροσβεστική, με την αστυνομία να συνεχίζει τις έρευνές της, χωρίς όμως να διαθέτει προς το παρόν νέες πληροφορίες.

Την ημέρα της εξαφάνισής της, φορούσε μαύρο παντελόνι, λευκή μπλούζα και καφέ μπουφάν. Επίσης, τελευταία φορά εθεάθη στον Άγιο Χαράλαμπο, στην οδό Άκρωνος 9 στη Λάρισα, εκεί όπου βρίσκεται το πατρικό της.

Αγωνία για την αγνοούμενη γυναίκα

Ο αδερφός της 59χρονης είχε μιλήσει προ ημερών στην εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ. Όπως είπε η αγνοούμενη Βάσω, είχε έρθει στη Λάρισα την Κυριακή (10-03-2019) για να επισκεφθεί την ηλικιωμένη μητέρα της. Όπως λέει το μεσημέρι εκείνης της μέρας έφαγε μαζί της και στη συνέχεια την πήγε στο πατρικό τους σπίτι.

«Μιλήσαμε μετά το απόγευμα στις 18.10 και μου είπε ότι θα έρθει. Δύο ώρες μετά την έπαιρνα τηλέφωνο αλλά αυτό ήταν κλειστό. Την έψαχνα όλο το βράδυ και το επόμενο πρωί αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο σπίτι, βρήκα όλα τα πράγματά της, εκτός από το κινητό τηλέφωνο» λέει μεταξύ άλλων ο αδερφός της.

Εικόνες από τις έρευνες στη Λάρισα

Πηγή: newsit.gr, larissanet.gr, onlarissa.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου