ΛΑΡΙΣΑ

9ο «How to do business in the USA»

9ο-how-to-do-business-in-the-usa-573165

Την Τρίτη 26 Νοεμβρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Λάρισας

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, στο πλαίσιο δράσης της Ελληνο-Αμερικανικής Επιχειρηματικής Πρωτοβουλίας (ΑΗΕΙ), διοργανώνει σε συνεργασία με την Ε.ΣΥ.Ν.Ε. Θεσσαλίας, το 9ο «How to do business in the USA», την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013 στο Επιμελητηριακό Μέγαρο Λάρισας, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων.

Η εκδήλωση έχει τεθεί υπό την αιγίδα αλλά και την οργανωτική υποστήριξη του Επιμελητηρίου Λάρισας θέτοντας το ανάμεσα στις δράσεις της κατά την Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας όπου διοργανώνονται δράσεις και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Σκοπός του 9ου «How to do Business in the USA», είναι να παρουσιάσει στην Ελληνική επιχειρηματική της Περιφέρειας της Θεσσαλίας την αγορά των ΗΠΑ, τη μεγαλύτερη στον κόσμο.

Η εκδήλωση εστιάζεται στις επιχειρηματικές ανάγκες, στρατηγικές και διαδικασίες που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι Ελληνικές εταιρίες, ώστε να προωθήσουν κάθε εμπορική συναλλαγή με τις ΗΠΑ και να προβούν σε επιτυχημένες εμπορικές συμφωνίες.

Ακόμα, την ημερίδα αφορά εταιρίες και επιχειρηματίες που είτε προτίθενται να δραστηριοποιηθούν είτε έχουν συνάψει εμπορικές σχέσεις με Αμερικανικές Εταιρίες και ενδιαφέρονται να διευρύνουν το πελατολόγιό τους.

Την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν εταιρίες και επιχειρηματίες που επιθυμούν να συνεργαστούν με τις ΗΠΑ για εξαγωγή προϊόντων στις ΗΠΑ. Αναμένεται, να παρευρεθούν σ’ αυτό επιχειρηματίες, σύμβουλοι, νομικοί, εκπρόσωποι φορέων – μελών του ΑΗΕΙ, μεταξύ των οποίων θα απευθύνουν χαιρετισμό οι κ. κ. Παναγιώτης Μίχαλος, Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Αναπτυξιακής Συνεργασίας, και Bryan Larson ο νέος Εμπορικός Ακόλουθος της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα, που ήδη στηρίζουν την οργάνωσή του.

Στόχος του Ελληνο-Αμερικάνικου Εμπορικού Επιμελητηρίου είναι να ενημερώσει για τον καταλυτικό τρόπο που μπορεί να υποστηρίζει, ως “country expert” ενεργοποιώντας το δίκτυο επαφών του, την υλοποίηση της εξαγωγικής δραστηριότητας των επιχειρήσεων.

onlarissa.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου