ΛΑΡΙΣΑ

Στην Λάρισα ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του παιδιού»

στην-λάρισα-ο-πρόεδρος-του-χαμόγελου-569291

Εντυπωσιασμένος από τη συμπαράσταση φορέων και πολιτών ο Κώστας Γιαννόπουλος

Εντυπωσιασμένος από την συμπαράσταση φορέων και πολιτών την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου bazaar για “Το χαμόγελο του παιδιού”, ο πρόεδρος του Κώστας Γιαννόπουλος έκανε μια επίσκεψη αστραπή στην πόλη της Λάρισας.

Έτσι το μεσημέρι της Κυριακής βρέθηκε κοντά στους εθελοντές του ΕΕΣ και της Κοινότητας Οικονομικής Αλληλεγγύης allwin και τους ευχαρίστησε προσωπικά για την συμμετοχή τους στις δράσεις του Οργανισμού.

Εκείνοι από την πλευρά τους ενημερώθηκαν για την δραστηριότητα του “Χαμόγελου του παιδιού” και τον διαβεβαίωσαν ότι θα είναι δίπλα στον Οργανισμό όποτε χρειασθεί.

xamogelo-giannopoulos

Παρά την βροχή και αρκετοί επισκέπτες του περίπτερου έσπευσαν να τον συγχαρούν για το έργο που κάνει “Το χαμόγελο του παιδιού” και να δηλώσουν την συμπαράσταση τους.

Στο περιθώριο της επίσκεψης ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της allwin Φώτης Βακιρτζηδέλης εξέτασαν την δυνατότητα ίδρυσης γραφείου του “Χαμόγελου του παιδιού” στην Λάρισα.

Ο κ. Γιαννόπουλος εξουσιοδότησε τον Φώτη Βακιρτζηδέλη και την allwin να προετοιμάσουν μια ανοιχτή συγκέντρωση εθελοντών και χορηγών ώστε να μπουν οι βάσεις για την ίδρυση γραφείου στην Λάρισα που θα καλύπτει τις ανάγκες των παιδιών όλης της Θεσσαλίας.

Η εκδήλωση αυτή προσδιορίσθηκε για τις αρχές του επόμενου Φεβρουαρίου.

onlarissa.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου