ΛΑΡΙΣΑ

Ενημέρωσης για τη σταδιακή κατάργηση της πλαστικής σακούλας

ενημέρωσης-για-τη-σταδιακή-κατάργηση-456651

Η Εταιρεία Κοινωνικής Παρέμβασης και Πολιτισμού (ΕΚΠΟΛ) της Περιφέρειας Θεσσαλίας και ο Δήμος Λαρισαίων- Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, σε συνεργασία με, το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – Europe Direct Περιφέρειας Θεσσαλίας, το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Περιφέρειας Θεσσαλίας και τον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης διοργανώνουν εκδήλωση ενημέρωσης-ευαισθητοποίησης του κοινού για τη σταδιακή κατάργηση της πλαστικής σακούλας την Πέμπτη 25 Μαΐου 2017 στη Λάρισα.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στο κτίριο της ΔΕΥΑΛ στις 10:00 το πρωί με τους χαιρετισμούς των εκπροσώπων εκ μέρους της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Λαρισαίων, της ΕΚΠΟΛ, του Κέντρου Ευρωπαϊκής Ενημέρωσης Europe Direct και του ΕΟΑΝ και θα συνεχιστεί με την ομιλία της κας Τριτοπούλου Έφης Δρ. Χημικός Μηχανικός του ΕΟΑΝ, την προβολή σχετικής ταινίας.

Στη συνέχεια στις 12:00 η δράση θα μεταφερθεί στην πλατεία Ταχυδρομείου, όπου θα διανεμηθούν έντυπο υλικό και πάνινες σακούλες με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών για να μειώσουν στο ελάχιστο τη χρήση της πλαστικής σακούλας μιας χρήσης και να επιλέγουν τσάντες πολλαπλών χρήσεων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου