ΛΑΡΙΣΑ

Νιόπαντροι πλήρωσαν ακριβά το μπάνιο τους στη θάλασσα

νιόπαντροι-πλήρωσαν-ακριβά-το-μπάνιο-423718

Σε μάστιγα για τους παρα­θεριστές στα παράλια του νομού εξελίσσεται μια σπείρα αγνώστων που κλέ­βει επιβατικά αυτοκίνητα.

Σχεδόν καθημερινά και στις περισσότερες παράλιες του νομού, τις μεσημβρινές κυρίως ώρες, καταγγέλλονται κλοπές στα σταθμευμένα αυτοκίνητα την ώρα που οι ιδιοκτήτες τους αναζητούν λίγη δροσιά στη θάλασσα. Οι δράστες προκαλούν φθορές σια αυτοκίνητα, καθώς σπάνε τα τζάμια για να κλέψουν χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα. Μάλιστα δεν διστάζουν να ανοίξουν και πορτ μπαγκάζ εκτιμώντας ότι οι ιδιοκτήτες ενδεχομένως στουςs αποθηκευτικούς χώρους των IX να κρύβουν πράγ­ματα αξίας.

Έτσι συνέβη χθες με νιόπαντρο ζευγάρι που – σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» – πήγε για κολύμπι στο Κόκκινο Νερό και φεύγοντας διαπίστωσε πως οι δράστες είχαν παραβιάσει το πορτ μπαγκάζ στο οποίο είχαν αφήσει προσωρινά περίπου 2.500 ευρώ χρή­ματα που είχαν συγκεντρώσει ως δώρα στον γάμο τους.

Χθες επίσης καταγράφηκαν κλοπές και διαρρήξεις σε IX στην Αγία Παρασκευή Τεμπών, όπως και στο Κόκκινο Νερό, ενώ τις προηγούμενες ημέρες κλοπές καταγγέλθηκαν στις παραλίες της Αλεξανδρινής, της Κουτσουπιάς και του Ψαρόλακκα.

Πηγή: Ελευθερία

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου