ΛΑΡΙΣΑ

Πρωτοφανούς σκληρότητας δολοφονία στην Αγιά Λάρισας

πρωτοφανούς-σκληρότητας-δολοφονία-σ-404789

Σε προσαγωγές ατόμων έχει προχωρήσει από το Σάββατο η αστυνομία αναζητώντας την άκρη του νήματος στο πρωτοφανούς σκληρότητας έγκλημα με θύμα έναν 21χρονο Αλβανικής καταγωγής στην περιοχή της Κάτω Σωτηρίτσας στα παράλια του Αγιοκάμπου.

Τα ίχνη του νεαρού είχαν χαθεί την περασμένη Παρασκευή στην Κάτω Σωτηρίτσα, ενώ σχεδόν ένα 24ωρο μετά, το πτώμα του βρέθηκε από διερχόμενο βοσκό σε ερημική τοποθεσία μεταξύ Αγιοκάμπου και Αγιάς, στην περιοχή που οι ντόπιοι αποκαλούν «Αγίους Αναργύρους» λόγω της φερώνυμης εκκλησίας που βρίσκεται εκεί.

Φως στις συνθήκες του θανάτου αναμένεται να δώσει το πόρισμα της ιατροδικαστικής έρευνας που έχει παραγγελθεί, όμως τα πρώτα ευρήματα σοκάρουν: ο 21χρονος φέρεται να έχει πυροβοληθεί εξ επαφής στο πίσω μέρος του κεφαλιού, ενώ στη συνέχεια ο δράστης ή οι δράστες φέρονται να έβαλαν φωτιά σε συγκεκριμένο σημείο του άψυχου σώματός του! Επίσης, πριν το θάνατο ο νεαρός φέρεται να είχε δεχθεί αρκετή σωματική βία.

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία στα παράλια του δήμου Αγιάς παρακολουθεί τις αστυνομικές έρευνας των αντρών της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχουν πραγματοποιηθεί ήδη από το Σάββατο προσαγωγές.

Άνθρωποι που γνώριζαν τον άτυχο νεαρό, μιλούν για ένα «ήσυχο παιδί από μία ήσυχη οικογένεια, που εργάζονταν σε ταβέρνα μαζί με την μητέρα του χωρίς να έχει δώσει δικαιώματα».

Σε μία τόσο κλειστή κοινωνία πάντως, δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν ότι είναι μάλλον δύσκολο να μείνει κρυφό το μυστικό ενός τόσου σκληρού θανάτου ενός νεαρού άντρα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου