ΛΑΡΙΣΑ

Shisha στη Λάρισα!

shisha-στη-λάρισα-402980

Διακινητής του πιο επικίνδυνου ναρκωτικού (shisha) εντοπίστηκε από την αστυνομία προχθές στη Λάρισα. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του δράστη, διαπιστώθηκε ότι κατείχε για διακίνηση πάνω από μισό κιλό χασίς, καθώς και μια ποσότητα shisha.

Shisha στη Λάρισα!Το ναρκωτικό αυτό σκορπίζει τον θάνατο στην Αθήνα τα τελευταία χρόνια διότι είναι πάμφθηνο, ενώ κατασκευάζεται σε αυτοσχέδια εργαστήρια, ακόμα και σε κουζίνες σπιτιών! Βασικά συστατικά του συγκεκριμένου ναρκωτικού είναι τα υγρά μπαταρίας αυτοκινήτων ή χλωρίνη και ένας τύπος κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.

Όπως αναφέρει μελέτη του ΚΕΘΕΑ , οι χρήστες της μεθαμφεταμίνης και του shisha γερνούν σε διάστημα έξι μηνών. Τις ζημιές που προκαλεί στον οργανισμό η 20ετής χρήση ηρωίνης, το shisha τις προκαλεί σε ελάχιστο διάστημα.

Στην αρχή το πρόσωπο και το σώμα του χρήστη γεμίζει πληγές, η απώλεια βάρους είναι άμεση, τα όργανα καταστρέφονται από τα χημικά, το δέρμα γεμίζει ρυτίδες, τα δόντια σαπίζουν, ενώ «καίγεται» το λίπος στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα άνθρωποι 25 και 30 ετών να μοιάζουν σαν ζόμπι.

Λόγω αυτών των αποτελεσμάτων ονομάζεται πλέον η «κοκαΐνη των φτωχών».

kosmoslarissa.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου