ΛΑΡΙΣΑ

Έξι συλλήψεις στη Θεσσαλία για οφειλές προς το Δημόσιο

έξι-συλλήψεις-στη-θεσσαλία-για-οφειλέ-400673

Έξι άτομα συνελήφθησαν τις δύο τελευταίες ημέρες από αστυνομικούς της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας για οφειλές προς το δημόσιο.

Αναλυτικά τα δελτία τύπου της αστυνομίας:

Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί στη Λάρισα για οφειλές προς το Δημόσιο

Συνελήφθησαν σήμερα το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 45, 40 και 49 ετών, για οφειλές προς το Δημόσιο.

Ειδικότερα, οι τρεις ημεδαποί συνελήφθησαν, διότι ως μέλη της ίδιας επιχείρησης δεν είχαν καταβάλει προς το Δημόσιο οφειλές, ύψους (51.533,04), (51.591,55) και (67.349,08) ευρώ αντίστοιχα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στη Λάρισα για οφειλές προς το Δημόσιο

Συνελήφθησαν χθες το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 59 και 49 ετών, για οφειλές προς το Δημόσιο.

Ειδικότερα, οι δύο ημεδαποί συνελήφθησαν, διότι ως διαχειριστές δύο διαφορετικών εταιρειών δεν είχαν καταβάλει προς το Δημόσιο οφειλές, ύψους (127.342,25) και (113.189,19) ευρώ αντίστοιχα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Συνελήφθη ημεδαπή στα Τρίκαλα για οφειλές προς το Δημόσιο

Συνελήφθη σήμερα το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας, μία 34χρονη ημεδαπή, για οφειλές προς το Δημόσιο.

Ειδικότερα, η 34χρονη συνελήφθη, διότι δεν είχε καταβάλει προς το Δημόσιο οφειλές, ύψους 481.012,84 ευρώ.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου