ΛΑΡΙΣΑ

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 21χρονου στην Αγιά Λάρισας

εξιχνιάστηκε-η-δολοφονία-του-21χρονου-σ-397513

Εξιχνιάστηκε έπειτα από ενδελεχή και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας η υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος του 21χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας.

Για την εξιχνίαση του εγκλήματος προηγήθηκε συστηματική διερεύνηση της υπόθεσης, στο πλαίσιο της οποίας αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν όλα τα στοιχεία, τα δεδομένα και τα ευρήματα, που ανέκυπταν από την εξέλιξη και την πρόοδο των ερευνών.

Οπως διακριβώθηκε, δράστης της ανθρωποκτονίας είναι ένας 31χρονος ομοεθνής του 21χρονου, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον κ. Ανακριτή Λάρισας, ενώ παράλληλα διενεργούνται εκτεταμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό του.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Φρικτές ήταν οι λεπτομέρειες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε το θάνατο ο 21χρονος Αλβανός στην περιοχή μεταξύ Αγιοκάμπου και Αγιάς, έφερε στο φως η ιατροδικαστική εξέταση που απέδειξε ότι ο άτυχος νεαρός δολοφονήθηκε με μεθόδους που θυμίζουν έντονα μαφία.

Ο δολοφόνος είχε οδηγήσει τον 21χρονο αλλοδαπό κοντά σε ένα μικρό εκκλησάκι, όπου τον υποχρέωσαν να γονατίσει και τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ εξ’ επαφής στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Στη συνέχεια, ο δράστης ή οι δράστες έβαλαν φωτιά στο πτώμα του άτυχου νέου, την οποία όμως επικέντρωσαν σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος και κυρίως στα γεννητικά του όργανα.

Ο 21χρονος είχε εξαφανιστεί την περασμένη Παρασκευή από την Κάτω Σωτηρίτσα όπου κατοικούσε και εργαζόταν και η οικογένειά του είχε δηλώσει την εξαφάνισή του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου