ΛΑΡΙΣΑ

Πανικός στην Αγιά Λάρισας- Αεροσκάφος πετώντας χαμηλά ξήλωσε στέγη σπιτιού

πανικός-στην-αγιά-λάρισας-αεροσκάφος-38549

Στιγμές τρόμου έζησαν ένοικοι μονοκατοικίας σε χωριό του δήμου Αγιάς Λάρισας χθες το μεσημέρι , όταν αεροσκάφος πραγματοποίησε χαμηλή διέλευση πάνω από το σπίτι, με αποτέλεσμα να προκληθούν – ευτυχώς μόνον – υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με μάρτυρες το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν στο σπίτι βρίσκονταν αρκετοί άνθρωποι, μεταξύ άλλων ένα βρέφος και μία άρρωστη ηλικιωμένη. «Ακούσαμε έναν κρότο που δε μπορώ να περιγράψω. Το σπίτι ολόκληρο δονήθηκε από το πάτωμα μέχρι το ταβάνι λες και γίνονταν σεισμός. Ακολούθησε ένας ακόμη πολύ ισχυρός θόρυβος για να χαθεί στα επόμενα δευτερόλεπτα. Βγήκαμε αμέσως έξω αλλά αυτό που είχε περάσει από πάνω μας, κινούνταν με τέτοια ταχύτητα που είχε εξαφανιστεί από τον ορίζοντα…» δήλωσε ένας από τους ενοίκους στο Onlarissa.gr.

Οι έντρομοι ένοικοι γλίτωσαν τα χειρότερα αφού η διέλευση άφησε μόνον υλικές ζημιές. «Αφού βεβαιωθήκαμε ότι ήμασταν όλοι καλά, βγήκαμε έξω και αντικρίσαμε κάτι που δε μπορούσαμε να φανταστούμε. Ολόκληρα κομμάτια της σκεπής είχαν ξηλωθεί…» συμπλήρωσε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να πρόκειται για χαμηλή διέλευση αεροσκάφους, ίσως μαχητικού, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Ήδη η οικογένεια δηλώνει έτοιμη να κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου προκειμένου να αποκατασταθούν οι σοβαρές ζημιές που υπέστη το σπίτι τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου