ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: 64χρονος διατηρούσε φυτεία κάνναβης

λάρισα-64χρονος-διατηρούσε-φυτεία-κάνν-339939

Φυτεία με 27 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 3,75 μέτρων, διατηρούσε ένας 64χρονος, ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στην ευρύτερη περιοχή Λάρισας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας.

Ειδικότερα, ύστερα από αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί όταν εντόπισαν -προχθές σε αγροτική περιοχή, μέσα σε αποψιλωμένο χώρο- τη φυτεία, έθεσαν άμεσα την περιοχή σε συνεχή επιτήρηση, και σήμερα το πρωί κατέλαβαν επ’ αυτοφώρω τον συλληφθέντα να μεταβαίνει στο σημείο με δίκυκλο μοτοποδήλατο και τον ακινητοποίησαν.

Από το χώρο της φυτείας εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν τα προαναφερόμενα δενδρύλλια κάνναβης, ενώ ακόμη κατασχέθηκαν ένα τσουβάλι που περιείχε 355 γραμμάρια νωπών και ξερών φύλλων κάνναβης και δέκα συνολικά βαρέλια και δοχεία με νερό.

Σε βάρος του 64χρονου, που θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, ενώ το προανακριτικό έργο διεξάγει το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου