ΛΑΡΙΣΑ

Πυροσβέστες στη Λάρισα πήγαν σχολείο

πυροσβέστες-στη-λάρισα-πήγαν-σχολείο-304390

Οι σειρήνες της Πυροσβεστικής ήχησαν στο προαύλιο του 22ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας… Ένα μεγάλο πυροσβεστικό όχημα με τρεις πυροσβέστες έφτασαν άμεσα στον χώρο του σχολείου μετά από αίτημα της Διεύθυνσης για ενημέρωση των μαθητών όλων των τάξεων και των εκπαιδευτικών για τις ενέργειες διαχείρισης πυρκαγιάς και άλλων έκτακτων αναγκών.

Η δραστηριότητα ήταν εξαιρετική. Οι πυροσβέστες με θέληση και φιλότιμο εξήγησαν πολλά πράγματα στους μικρούς μαθητές και απάντησαν υπομονετικά σε κάθε απορία τους. Η παρουσία του οχήματος της Πυροσβεστικής και η παρουσίαση των βασικών εργαλείων των πυροσβεστών ενθουσίασαν τους μαθητές. Αποκορύφωμα των ενεργειών αποτέλεσαν η επικοινωνία με τον Πυροσβεστικό Σταθμό Θεσσαλίας μέσω του ασύρματου, η ρίψη νερού με τη μάνικα και η ενεργοποίηση των σειρήνων του οχήματος.

Οι μαθητές, το εκπαιδευτικό προσωπικό και η Διεύθυνση του 22ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας ευχαριστεί θερμά την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την άμεση ανταπόκριση και τη δράση στην εκπαιδευτική πραγματικότητα.

onlarissa.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου