ΛΑΡΙΣΑ

Το κλεμμένο smart από γνωστό Λαρισαίο οδήγησε την αστυνομία σε σπείρα

το-κλεμμένο-smart-από-γνωστό-λαρισαίο-οδήγ-267155

Η κλοπή ενός αυτοκινήτου τύπου smart από γνωστό Λαρισαίο την περασμένη Τετάρτη οδήγησε τις αρχές στην εξιχνίαση μίας πολυδαίδαλης σπείρας στην οποία εμπλέκονται κλέφτες, εκβιαστές, αλλά και ιδιοκτήτες συνεργείου αυτοκινήτων!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του onlarissa.gr, το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν ο Λαρισαίος που είδε το αυτοκίνητό του να κάνει «φτερά», δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από άγνωστο άτομο, το οποιό του είπε πως γνωρίζει που είναι το κλεμμένο του όχημα και ότι για να το πάρει πίσω θα πρέπει να καταβάλλει το ποσό των 4.000 ευρώ.

Ο Λαρισαίος αρνήθηκε και ενημέρωσε τις αρχές οι οποίες πολύ γρήγορα, σε λίγα εικοσιτετράωρα, έφθασαν στα ίχνη το οχήματος το οποίο φυλάσσονταν επιμελώς σε αποθήκη συνεργείου αυτοκινήτων στην περιοχή της Κατερίνης!

Στον ίδιο χώρο μάλιστα βρέθηκαν άλλα δύο οχήματα τύπου smart τα οποία εξετάζεται η προέλευσή τους για να φανεί αν αποτελούν επίσης προϊόν εγκληματικής ενέργειας.

Στην υπόθεση κατά το ρεπορτάζ του onlarissa.gr, φέρεται να εμπλέκονται άτομα από άλλη περιοχή της χώρας.

Η περιπέτεια για τον γνωστό Λαρισαίο είχε αίσιο τέλος, καθώς το όχημα κατασχέθηκε από την αστυνομία και του επιστράφηκε.

Ήδη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ανδρών και άγνωστου μέχρι στιγμής ατόμου, για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της διακεκριμένης κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

onlarissa.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου