ΛΑΡΙΣΑ

Παραμένει κλειστός ο δρόμος προς το Ορειβατικό Καταφύγιο Κισσάβου

παραμένει-κλειστός-ο-δρόμος-προς-το-ορ-173485

Από 20 έως 40 εκατοστά κυμαίνεται το ύψος του χιονιού που έπεσε στα ορεινά χωριά των Τρικάλων, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων καθώς μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας έχουν φροντίσει να κρατήσουν ανοιχτούς τους δρόμους -τόσο το εθνικό όσο και το επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Λιγότερο ήταν το χιόνι που έπεσε στα ορεινά χωριά της Λάρισας όπου το θερμόμετρο κυμαίνεται από 0 έως -1 υπό το μηδέν.

Όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί καθώς έχουν περάσει εκχιονιστικά μηχανήματα των Δήμων και της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Παραμένει έως σήμερα κλειστός ο δρόμος προς το Ορειβατικό Καταφύγιο Κισσάβου, λόγω του μεγάλου όγκου χιονιού, όπως και ο ο δρόμος από Καλλιπεύκη προς Άγιο Παντελεήμονα Πιερίας.

Στο μεταξύ σχετικά με τις χθεσινές προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον νομό Τρικάλων λόγω δυσμενών καιρικών φαινομένων, στα δύο -2- ρεύματα κυκλοφορίας, από το 1ο χλμ. Ε.Ο. Τρικάλων – Γρεβενών (κόμβο Μουργκανίου) έως το 24ο χλμ. της Ε.Ο. Τρικάλων – Γρεβενών καθώς και στα δύο -2- ρεύματα κυκλοφορίας, από το 28ο χλμ. Ε.Ο. Τρικάλων – Ιωαννίνων (κόμβο Μουργκανίου) έως το 65ο χλμ. Ε.Ο. Τρικάλων – Ιωαννίνων (κόμβο Παναγίας – είσοδο Εγνατίας Οδού), από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, από σήμερα, Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2022, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν αρθεί και η κυκλοφορία όλων των οχημάτων έχει αποκατασταθεί.

Απαραίτητη είναι η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων για όσους κινούνται προς στα χωριά του Ασπροποτάμου από το 35ο χλμ. έως το 68ο χλμ. της επαρχιακούς οδού Καλαμπάκας -Ασπροποτάμου.

Πηγή: ertnews.gr – onlarissa.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου