ΛΑΡΙΣΑ

Διοικητής στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας ο Νίκος Μητσογιάννης και στην ΠΕΠΥΔ Θεσσαλίας ο Λάμπρος Κίτσιος

διοικητής-στην-πυροσβεστική-υπηρεσί-171515

Με απόφαση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου Μεταθέσεων Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος και στο πλαίσιο έκτακτων μεταθέσεων, διοικητής στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας τοποθετείται ο πύραρχος Νίκος Μητσογιάννης.

Στο ίδιο πλαίσιο στην Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών (ΠΕΠΥΔ) Θεσσαλίας τοποθετήθηκε ο πύραρχος Λάμπρος Κίτσιος.

Ο πύραρχος Νικ. Μητσογιάννης υπηρέτησε σε σταθμούς Αθηνών και Θεσσαλίας, διοικητής ΕΜΑΚ, διοικητής του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Λάρισας, διευθυντής της ΠΟΥ Μαγνησίας, έχει αποφοιτήσει απ΄όλες τις Σχολές Πυροσβεστικής Ακαδημίας και πρόσφατα αποφοίτησε από τη Σχολή Επιτελών Στελεχών του Πυροσβεστικού Σώματος. Στη Λάρισα μετατέθηκε από την ΠΟΥ Λασιθίου όπου υπηρετούσε ως διοικητής. Ο κ. Μητσογιάννης τοποθετείται στη θέση του κ. Σ. Τσολάκη που μετατέθηκε στην ΠΥ Θεσσαλονίκης ως διοικητής.

Ο πύραρχος Λάμπρος Κίτσιος τοποθετείται στην ΠΕΠΥΔ Θεσσαλίας στη Λάρισα από την ΠΟΥ Ρεθύμνου όπου υπηρετούσε ως διοικητής. Διατέλεσε επίσης διοικητής του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Λάρισας, της ΠΟΥ.Κ/Α Κω, του 2ου Πυροσβεστικού Σταθμού Λάρισας, υποδιοικητής της 4ης ΕΜΑΚ Κομοτηνής και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελασσόνας.

Πηγή: Ελευθερία

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου