ΛΑΡΙΣΑ

Χρέος δανειολήπτη 335.000 ευρώ διέγραψε το Ειρηνοδικείο Λάρισας

χρέος-δανειολήπτη-335-000-ευρώ-διέγραψε-το-ε-107459

Εκδόθηκε η υπ’ αρ.178/2014 απόφαση του Ειρηνοδικείου Λάρισας που αφορά την έφορο του συλλόγου ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ και σύμφωνα με την οποία διαγράφεται για 2η φορά το συνολικό χρέος ύψους 335.000 ΕΥΡΩ και επαναπροσδιορίζονται μηδενικές καταβολές.

Είχε προηγηθεί η υπ. αριθμ. 38/2012 απόφαση Ειρηνοδικείου Κισσάβου Λάρισας της 12 Νοεμβρίου 2013, που δικαίωσε ξανά υπερχρεωμένη έφορο της οργάνωσης άνεργη δανειολήπτρια, η οποία είχε ληξιπρόθεσμες οφειλές προς οκτώ τράπεζες και όρισε με εκείνη την απόφαση του μηδενικές μηνιαίες καταβολές χωρίς να λαμβάνει υπ’ όψιν του ότι η ίδια διαθέτει κύρια μονοκατοικία που περιλαμβάνει ισόγειο όροφο εμβαδού 102 τμ , πρώτο όροφο πάνω από το ισόγειο ορόφου εμβαδού 140 τμ , με την αποκλειστική χρήση του χώρου στάθμευσης αυτοκινήτου της πυλωτής εμβαδού 43 τμ.

Σήμερα προχωρώντας βάση του σκεπτικού της ανωτέρω νέας αποφάσεως αποδείχθηκε ότι η υπερχρεωμένη εξακολουθεί να είναι άνεργη και επιπροσθέτως ο σύζυγός της διέκοψε τις χωματουργικές εργασίες που εργαζόταν και έκανε διακοπή επαγγελματία στην εφορία με αποτέλεσμα να μην έχουν αυτοί και δύο παιδιά τους τα στοιχειώδη για την διατροφή τους.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκης πρόεδρος της ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩN ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ και Πρόεδρο του νέου πολιτικού φορέα των Ελλήνων δανειοληπτών ΤΑΥΤΟΤΗΑΤ FORUM, επισημαίνει ότι οι Έλληνες Ειρηνοδίκες καταλαβαίνουν απόλυτα τον πόνο και τη δυστυχία πολλών συμπολιτών μας , αναγνωρίζουν την αδυναμία τους να ανταποκριθούν στις συμβάσεις που είχαν υπογράψει προ κρίσης και τους δικαιώνουν.

Onlarissa.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου