ΛΑΡΙΣΑ

Θρίλερ με τη σορό γυναίκας στον Πλατύκαμπο: Εξετάζεται εάν ανήκει σε 76χρονη ρακοσυλλέκτρια

θρίλερ-με-τη-σορό-γυναίκας-στον-πλατύκ-101468

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με το ακέφαλο πτώμα που βρέθηκε προχθές σε αρδευτικό κανάλι κοντά στο χωριό Πλατύκαμπος, λίγο έξω από τη Λάρισα.

Ο εντοπισμός του από διερχόμενο άτομο, κινητοποίησε τις αρχές, ενώ η ιατροδικαστική εξέταση που διενέργησε η κ. Ρουμπίνη Λεονταρή έδειξε κατά την ίδια πως “τα πρώτα ευρήματα δείχνουν ότι πρόκειται για γυναίκα ίσως μεγάλης ηλικίας” με το χρόνο θανάτου να τοποθετείται περί το ενάμιση έτος πριν.

Η ιατροδικαστική αυτή εκτίμηση, οδηγεί στην πιθανολόγηση πως η σορός ανήκει στην 76χρονη ρακοσυλλέκτρια Βασιλική Γκαράνη, η οποία είχε εξαφανιστεί στις 10 Δεκεμβρίου του 2018, από το παρακείμενο Μελισσοχώρι, κοντά δηλαδή στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός.

Για την 76χρονη μάλιστα, είχε εκδοθεί και το παρακάτω silver alert από τη “Γραμμή Ζωής”:

Άντρες της 8ης ΕΜΑΚ πραγματοποιούν πλέον νέες έρευνες στο αρδευτικό κανάλι για την ενδεχόμενη ανεύρεση και άλλων τμημάτων της σορού, ενώ κατά την προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας, “κακώσεις δεν έχουν παρατηρηθεί στα ανευρεθέντα τμήματα της σορού” κάτι που απομακρύνει το σενάριο της εγκληματικής πράξης.

Σε κάθε περίπτωση, περισσότερες λεπτομέρειες για την ταυτότητα της σορού θα δώσουν οι εξετάσεις dna που έχουν ήδη παραγγελθεί.

[onlarissa.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου