ΛΑΡΙΣΑ

Κόντρες στη Λάρισα – Ραντεβού μέσω social media και στοιχήματα στη λεωφόρο Καραμανλή

κόντρες-στη-λάρισα-ραντεβού-μέσω-social-media-κ-1009243

Χάος τα βράδια στη λεωφόρο Καραμανλή – Κόντρες και εκατοντάδες συγκεντρωμένοι ξενυχτούν τους κατοίκους

Επικίνδυνες κόντρες με μηχανάκια μέσα σε κατοικημένη περιοχή και πολυσύχναστο δρόμο, πλήθος συγκεντρωμένων και… μεταμεσονύχτιος Γολγοθάς για τους κατοίκους. Αυτή είναι η εικόνα που αντικρίζει κανείς κάθε εβδομάδα στη λεωφόρο Καραμανλή της Λάρισας, η οποία έχει μετατραπεί σε μία ιδιότυπη… «παραλιακή».

Τα ραντεβού κλείνονται μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι – κυρίως – νεαροί σπεύδουν με τα «βελτιωμένα» παπάκια τους ή και τις μηχανές, το στοίχημα έχει μπει και η κόντρα ξεκινά! Απαραίτητη βέβαια προϋπόθεση είναι οι θορυβώδεις εξατμίσεις που εξιτάρουν τις εκατοντάδες που επίσης σπεύδουν να παρακολουθήσουν το θέαμα!

Δείτε βίντεο:

Χθες βράδυ μάλιστα σημειώθηκε ένα ατύχημα, που φυσικά δεν είναι το πρώτο όταν εξελίσσονται τέτοιες επικίνδυνες καταστάσεις. Η αστυνομία δέχεται βροχή καταγγελιών από περιοίκους που έχουν χάσει τον ύπνο τους και σπεύδει για να διαλύσει το πλήθος. Το οποίο βέβαια λόγω του μεγάλου όγκου, είναι δύσκολα διαχειρίσιμο.

Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις – όπως έχει καταγράψει το onlarissa.gr – κάτοικοι που διαμαρτυρήθηκαν για τη διατάραξη έπεσαν θύματα προπηλακισμών.

Πηγή: onlarissa.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου