ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Ψάχνουν τον οδηγό που άφησε αβοήθητο 17χρονο Καρδιτσιώτη

ψάχνουν-τον-οδηγό-που-άφησε-αβοήθητο-17χ-21827

Εκκληση για βοήθεια απευθύνει η οικογένεια 17χρονου Καρδιτσιώτη που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα την Παρασκευή 15 Απριλίου στο 12ο χιλιόμετρο Λάρισας – Καρδίτσας στο ύψος της Ματαράγκα.

Η οικογένεια του Δημήτρη Ζαρκινού που εγκαταλείφθηκε από τον οδηγό που προκάλεσε το δυστύχημα και βρήκε τραγικό θάνατο στην άσφαλτο, ζητεί όποιος γνωρίζει το παραμικρό για το θανατηφόρο τροχαίο να απευθυνθεί στην Τροχαία Καρδίτσας στο τηλέφωνο 2441080243.

Ο άτυχος 17χρονος, που δεν πρόλαβε να γευτεί τα όνειρά του για τη ζωή, ενώ φέτος επρόκειτο να βγάλει το Λύκειο και σκόπευε να ασχοληθεί με τη μαγειρική, οδηγούσε δίκυκλο με κατεύθυνση προς Καρδίτσα στις 9 το βράδυ όταν ένα αυτοκίνητο τύπου βαν χρώματος μπορντό που ακολουθούσε πίσω του συγκρούστηκε μαζί του.

Το αποτέλεσμα ήταν μοιραίο. Σύμφωνα με πληροφορίες, από την Τροχαία Καρδίτσας, ο 17χρονος εκτοξεύτηκε από το δίκυκλο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα στο πρόσωπο και σε διάφορα σημεία του σώματός του και να καταλήξει επί τόπου.

Την ώρα του δυστυχήματος ο 17χρονος δεν ήταν μόνος. Φίλος του οδηγούσε δίπλα του με άλλο δίκυκλο καθώς είχαν βραδινή έξοδο. Ομως, δεν πρόλαβε να κρατήσει τα στοιχεία του οδηγού.

Το αυτοκίνητο, σύμφωνα με πληροφορίες, έσβησε τα φώτα και εξαφανίστηκε στο σκοτάδι, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν επαρκή στοιχεία για τα στοιχεία του βαν και τον οδηγό του.

Δυστυχώς, ο ασυνείδητος οδηγός του βαν όχι μόνο δεν σταμάτησε να βοηθήσει, αλλά έσβησε και τα φώτα του ώστε να μην γίνει από κανέναν αντιληπτός και συνέχισε την πορεία του… λες και δεν συνέβη τίποτα!

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου