ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Βαρύ πένθος στους Σοφάδες για το ναυτίλο ανθυπασπιστή

βαρύ-πένθος-στους-σοφάδες-για-το-ναυτί-109703

Σε έκτακτη συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο

Από τους Σοφάδες Καρδίτσας καταγόταν ο 36χρονος ναυτίλος ανθυπασπιστής Ελευθέριος Ευαγγέλου που βρήκε τραγικό θάνατο προχθές στη συντριβή του μοιραίου ελικοπτέρου Augusta Bell στη νήσο Κίναρο.

Η μείζονα μειοψηφία του δήμου Σοφάδων ζήτησε χθες την σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου με θέμα την έκφραση συλλυπητηρίων στην οικογένεια του Ρεντινιώτη ήρωα Ευαγγέλου Ελευθερίου.

Οι σύμβουλοι της μειοψηφίας σημειώνουν ότι η πρόσφατη στρατιωτική τραγωδία που είχε ως θλιβερό αποτέλεσμα το θάνατο τριών αξιωματικών του πολεμικού ναυτικού έπληξε δυστυχώς και τον τόπο μας.

«Για μία ακόμα φορά η Ρεντίνα πενθεί το χαμό ενός νέου ήρωα όπως συνέβη με τους Ρεντινιώτες αξιωματικούς χειριστές αεροσκαφών Παρούση Νίκο και Παρούση Κώστα το 1995 και 1998 χάθηκαν την ώρα τέλεσης του καθήκοντος» αναφέρουν χαρακτηριστικά. Οι σύμβουλοι προτείνουν να αναρτηθούν μεσίστιες οι σημαίες σε όλα τα δημοτικά κτίρια και αντιπροσωπεία των δημοτικών συμβούλων να παραστεί στην κηδεία. Επιπλέον, να αναληφθεί η κάλυψη των εξόδων της κηδείας και να αναγερθεί η προτομή του θανόντος στην είσοδο της Ρεντίνας, δίπλα στις ήδη υπάρχουσες προτομές των άλλων δύο Ρεντινιωτών ηρώων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου